Nikon lansează obiectivul AF-S 50mm f/1.8

Nikkor AF-S 50mm f/1.8 G SWMDupă mult timp de așteptare pentru anumite persoane Nikon a lansat obiectivul Nikkor AF-S 50mm f/1.8 ED SWM (se poate folosi și pe FX), obiectiv ce are a fi cadoul perfect pentru orice fotograf ce folosește un aparat entry-level și motorul de focalizare din body lipsește.

Ce înseamnă lansare acestui obiectiv?

Cu siguranță utilizatorii de D-SLR-uri Nikon entry-level, Nikon D3000, D3100, D5000 sau D5100, vor opta pentru achiziționarea acestui obiectiv. Dacă prețul nu va fi foarte mare (și nu apropriat de 50 1.4 AF-S G) atunci obiectivul ar putea deveni best-seller într-o perioadă foarte scurtă.

Așa cum mulți fotografi au optat pentru achiziționarea obiectivului Nikkor AF-S 35mm f/1.8 atunci când a apărut, șansele sunt destul de mari să o facă și acum. Obiectivul Nikkor AF-S 50mm f/1.8 vă va permite să scoateți aceeași calitate a clasicului obiectiv fără motor de autofocus inclus și să beneficiați în același timp de o tehnologie modernă.

Iată ce spune domnul Radu Niculescu, brand manager Nikon România, despre lansarea acestui obiectiv:

50mm f/1.8 a fost dintotdeauna unul dintre obiectivele preferate ale fotografilor, indiferent de nivelul de experienta. Este pentru prima oara cand Nikon ofera acest obiectiv clasic cu un motor de focalizare incorporat, putand fi astfel utilizat si de catre detinatorii de aparate DSLR fara motor intern de focalizare, precum D3100 sau D5100

*sursa fotografiei și a informațiilor: Nikonisti.ro

2 comments
    1. Ar fi destul de ok totuși. Însă eu unul tot 50 1.4 aș alege dacă diferența ar fi de 3-400 lei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *