Nikon România – Celebrarea celor 3 ani

Aşa cum am anunţat ieri dimineaţă pe blog am participat la evenimentul Nikon 3 ani în România. Încep prin a felicita întreaga echipa Nikon România pentru organizare şi pentru cei trei ani de existenţă, ani în care ne-au bucurat de fiecare dată cu serviciile şi produsele acestora.

Evenimentul Nikon 3 ani în România s-a ţinut la Circul Globus, pe 17 septembrie, la ora 18:00. Înainte de începerea oficială a showului am avut ocazia să cunosc întreaga echipă Avola.ro (echipă din care fac parte şi eu).

Printre cei cunoscuţi în această seară se regăsesc Romeo Huidu, Alex Farca, Mihai Pintilie, Nicu Simion, Alex Cărbune şi încă mulţi alţi fotografi.

Gazda festivităţii a fost Horia Brenciu, încândându-ne cu prezenţa sa pe toată durata showului. Pe parcursul evenimentului au avut loc demonstraţii realizate de membrii Circului Globus şi prezentări ale noilor aparate marca Nikon.

Imediat după începere au fost oferite şase premii celor mai activi fani Nikon din România. M-am numărat şi eu printre aceştia şi am primit premiul pentru cel mai activ fan pe canalele social media nikonisti.ro . Mulţumesc Nikon România! (se poate vedea aici filmuleţul din timpul înmânării premiului – realizat de Avola.ro)


Vor urma în articolele de mâine mai multe fotografii din cadrul recitalului lui Horia Brenciu.

Evenimentul nu a fost lipsit de momente tensionate însă. A avut loc o demonstraţie în care au fost aduşi cei cinci tigri ai Circului Globus. (fotografiile cu membrii circului şi momentele realizate de ei nu vor fi postate datorită unui document semnat de fiecare participant)

44 comments
 1. mah ce sazic felicitari ..si la cat mai multe premii….inca mai sunt si eu fan nikon nu ma corupt de tot cannonu :))) poate o sa primesc si eu un premiuu…cine stie :)))

 2. Frumos… Am vazut si imagini la televizor dar intotdeauna e mai bine sa afli informatii de la oameni ce au fost la eveniment. Cu ce aparat ai realizat pozele din post?

 3. nu vreau sa sariti acum pe mine… dar cred k oricine ar putea lua premiul atata timp cat situatia financiara ii permite sa isi achizitioneze un aparat care sa il ajute sa faca asta

  1. Eram sigur ca le stii tu pe toate. Intereseaza-te putin cat costa D40-ul meu si dupa cat costa D3x/D3s/D300 si restul aparatelor ce le-au detinut cei de la eveniment si ai sa vezi dupa aceea.

  2. @SaRRco, Ce nu inteleg e ce treaba are situatia financiara cu premiul ce l-a luat Dragos, dar daca ti neaparat sa vorbesti de aparat, poze decente iti ies cu orice aparat, conteaza doar cine declanseaza 😉

  3. @SaRRco,

   hmm ciudat eu zic ca nu conteaza ce aparat ai.. conteaza foarte mult tehnica/cunostiintele si talentul, viziunea astea sunt singurele lucruri care conteaza in fotografie..

   poti avea un D3s.. dar sigur nu face poze singur prin simpla apasare de buton si gata a iesit poza.. este meritul lui Dragos, felicitari merita premiul acesta..

   @SaRRca – ai fost la eveniment la Nikon?

   si da poate oricine poate castiga un premiu de acest fel – dar pentru a-l castiga se cer sacrificii.. pasiunea cere sacrifii – si din punctul meu de vedere cel mai mare si scump sacrificiu este timpul.. si nici de cum banii pe care ii arunci pe aparate cu cat mai multi pixeli (asta e total irelevant – faptul ca ai multi pixeli si perfomanta in low light iso photography – nu inseamna ca faci si poze suprecalifragilistice)

   scuze daca m-am intins asa mult .. inca o data felicitari si mi-a parut bine ca ne-am vazut si la eveniment chiar daca a fost ptr cateva minute!

   inca o data felicitari si la cat mai multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *