Noile rețete Lay’s: Urmează vizita la fermă pentru descoperirea lor

La sfârșit de vară – început de toamnă se strâng recoltele. Deja de trei ani perioada aceasta a anului mă prinde la ferma M&P Agro din Târgu Secuiesc, locul unde prind viață cartofii din care se fac chipsurile Lay’s. În acest an totul a pornit de la trei noi rețete care trebuie ghicite. Cabral și Puya au primit chipsurile cu noile rețete și au fost provocați să le ghicească. N-a fost atât de ușor, așa că și-au convocat fiecare dintre ei echipele.

Urmează astfel o confruntare pentru aflarea numelor rețetelor. Poate părea ușor, dar nu-i chiar așa. Treaba-i serioasă, așa că toată confruntarea se va desfășura la ferma din Covasna, cea de care vă spuneam mai sus. Echipele care se vor întâlni pe parcelele de la fermă sunt conduse de Cabral și Puya în calitate de căpitani.

fermierii-lays-noile-retete-1

În echipa lui Cabral sunt Andreea Ibacka, Mădălin, Andrei Crivăț, Andi Carlan și Andreea StanEchipa lui Puya este formată din Cristi Borod, Alina și Răzvan, Isabela Dobrin și Andrei CismaruBogdan Nicolai va fi cel care se va ocupa de entertaiment și care va încuraja ambele echipe. Tot alături de ambele echipe voi fi și eu, fotografiindu-le probele prin care vor trece.

În weekend-ul care vine, de pe 29 până pe 30 august, vom fi cu toții în inima Transilvaniei. Recoltăm cartofii Lay’s și încercăm să gătim rețete care să semene cu cele ale chipsurilor pe care le-am gustat zilele acestea. La mine au ajuns chiar ieri pungile cu noile rețete. Prima pe care am gustat-o a fost cea verde, rețeta secretă C. Pare să fie dintr-o rețetă de cremă de brânză cu cu ceapă și usturoi. Dar nu-s sigur.

Dacă aveți vreo idee despre ce-ar fi vorba vă rog să m-ajutați. Eu am să-ncerc în weekend să aflu mai multe și să documentez prin fotografii tot ce-au făcut ambele echipe. Până atunci iată câteva imagini noile rețete și pungi Lay’s. 🙂

fermierii-lays-noile-retete-9 fermierii-lays-noile-retete-8 fermierii-lays-noile-retete-7 fermierii-lays-noile-retete-6 fermierii-lays-noile-retete-5 fermierii-lays-noile-retete-4 fermierii-lays-noile-retete-3 fermierii-lays-noile-retete-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *