Nomasvello România – Centre de înfrumuseţare

În ultimii ani sexul feminin e atras tot mai mult de mersul la diferite centre de înfrumuseţare, centre care le pot transforma aspectul şi oferi o puternică încrede în sine.

În România numărul centrelor de înfrumuseţare s-a înmulţit semnificativ în ultima perioadă, şi astfel, astăzi există foarte multe variante din care poţi alege.

Nomasvello România vă oferă 3 centre în Bucureşti, şi alte câteva mii în întreaga lume. Aici puteţi avea parte de cele mai noi metode de tratamente faciale şi epilare.

Această reţea de centre vă oferă tratamente moderne cu tehnologii de ultimă oră care vă pot scuti de eventualele dureri, dar şi de o sumă foarte mare de bani. Astfel, tratamentele din cadrul centrelor Nomasvello costă de 2-3 ori mai puţin decât cele din alte centre.

Motivul este dat de tehnologia şi modul de realizare a tratamentelor.

Reţeaua Nomasvello oferă şi posibilitatea deschiderii unei afaceri şi colaborării cu întreaga companie. Acest lucru poate fi realizat la un preţ mult mai mic decât cel în cazul optării deschiderii unui centru propriu.

Investiţia necesară realizării unui centru Nomasvello este de 30.000 euro (+ taxă de 400/lună), investiţia fiind recuperată destul de rapid, într-un an de zile.

Aşa cum aţi putut vedea, de dimineaţă în headerul blogului stă un mesaj care anunţă un mic concurs.

Cine trimite pe Twitter mesajul: “@AsafteiDragos dă premiu un tratament facial de 240e celui care trimte acest mesaj”, cine dă like la articol, sau cine lasă un comentariu intră în concursul pentru câştigarea unui voucher de 240euro care poate fi folosit într-un astfel de centru din Bucureşti pentru tratament facial sau epilare.

Concursul se desfăşoară până mâine, 21.01.2011, ora 20:00.

Nomasvello.ro

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *