Norocul ți-l mai faci si singur

Alex îmi spunea acum două zile că mi-ar face cadou niște baloane pesimiste, că prea sunt optimist. Adevăru-i că m-am obișnuit ca întotdeauna, indiferent ce s-ar întâmpla, să-mi imaginez măcar că există cel puțin o soluție bună. Sau măcar una mai puțin rea. Unii amici zic că-i molipsitor optimismul meu, iar asta mă bucură și mă-ncureajază și mai mult.

Așa că în aceeași notă, am să preiau leapșa primită de la Alex, și-am să-i fac lui Claudiu un cadou simpatic tare găsit pe oaches.ro, unde găsiți tot felul de idei amuzante și trăznite de daruri pe care să le faceți prietenilor voștri. E vorba de un trifoi care vine direct cu 4 foi. Șansele ca norocul să-ți bată des la ușă astfel sunt și mai mari.

Claudiu, nu știu cum stai cu norocul, dar oricum ar fi, sper să contribuie cadoul ca el să vină și mai des. Sau la momentul potrivit atunci când o să ai nevoie. 🙂

De mai vreți și alte idei de cadouri, v-ar putea face cadou cele pe care le-au oferit până acum și ChinezuVlad, Cristian Florea și Make. S-ar putea să faceți niște surprize care să stârnească multe zâmbete!

Trifoi cu 4 foi

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *