Noutăți ale concursului foto ”Sărbătorile de iarnă”

Concurs de fotografie - Sărbătorile de iarnă

La începutul acestei luni vă anunțam că prelungim concursul de fotografie cu tema ”Sărbătorile de iarnă”. Iată că am ajuns în ultima săptămână de înscrieri și vreau să vă anunț că, pe lângă premiile oferite de Tablouri-Digitale.ro, mai puteți câștiga acum și un abonament Photo Magazine pe jumătate de an.

Vă invit astfel să vă înscrieți în concurs, pe pagina oficială, și să țineți cont de faptul că una dintre fotografiile voastre ar putea fi transformată într-un tablou canvas care să vă decoreze peretele în cel mai frumos mod posibil, și un abonament Photo Magazine pe 6 luni poate fi al vostru.

Vă veți putea înscrie în concurs doar pe această pagină, completând formularul de mai jos. Înainte de a-l completa vă invit să citiți regulamentul concursului și să nu uitați de faptul că puteți trimite două fotografii pe participant și nu neapărat deodată, important e să vă încadrați în termenii concursului. Puteți trimite și peisaje de iarnă, portrete etc. care să sugereze, indirect, sărbătorile de iarnă. 

Înscrieți-vă aici în concurs! Mult succes!

Concurs de fotografie   Sărbătorile de iarnă

7 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *