O floare și o fotografie, de 8 martie

O floare și o fotografie, de 8 martie

Anul acesta, de 8 martie, îmi doream să realizez ceva special și ceva prin care să pot oferi, prin intermediul pasiunii mele, câteva clipe de bucurie unor femei, mame, de ziua lor. Considerând că multe dintre femeile din ziua de azi trec zilnic prin fel și fel de etape ale vieții, cele câteva minute în care vor primi un mic cadou le va stârni zâmbetul pe buze.

O floare și o fotografie

Ce voi face mai exact? Voi oferi unui număr de femei (50-100, în funcție de momentul respectiv) câte o floare și, apoi, o poză cu ele și floarea respectivă, într-un cadru urban, simplu, însă foarte plăcut, reprezentând o amintire foarte frumoasă. Pentru realizarea fotografiilor mă vor ajuta prietenii de la PhotoSetup, oferindu-mi un kit Photoflex Octodome pentru ca lumina generată de bliț să fie la fel de fină ca femeile pe care le voi fotografia.

Astfel, joi, pe 8 martie, între orele 13 și 15, voi oferi câte o floare și voi fotografia femeile care trec prin centrul orașului Odorheiu-Secuiesc. Mi-ar plăcea să fotografiez un număr cât mai mare de femei, urmând ca apoi să le ofer fotografiile în format fizic. Sper să îmi ating scopul!

O floare și o fotografie, de 8 martie

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *