O nouă eră – DragosAsaftei.ro

De foarte mult timp îmi doresc să mut blogul pe un nou domeniu şi un nou host. De foarte mult timp îmi doresc să renunţ la “A.Dragos Photography” şi să trec la Dragoş Asaftei.

O dată cu lansarea cărţii din ce în ce mai multă lume încearcă să acceseze noul domeniu, din ce în ce mai multă lume caută pe Google numele meu. Am considerat astfel că mutarea blogului pe dragosasaftei.ro este perfectă, mai ales în acest moment.

Această schimbare a adus cu ea şi o temă nouă, temă care sper să vă placă. Veţi putea vedea noi facilităţi precum secţiunea de articole relatate sau secţiunea de articole mai vechi regăsită în josul primei pagini.

În cadrul seriei de schimbări intră şi modificarea contului de Twitter. Contul AsafteiDragos devine acum DragosAsaftei (mi-am amintit de ce am promis, cc. Sorin Grumăzescu).

Datorită easymedia.ro şi avastantivirus.ro s-a instaurat într-un mod destul de rapid, noua eră a blogului. Vă mulţumesc frumos pentru întreg sprijinul acordat!

Dacă întâmpinaţi probleme sau aveţi sugestii pentru noua temă vă rog să le menţionaţi în comentarii! Vă mulţumesc! În decursul zilei de mâine voi rezolva şi problemele cu feedul!

Dragos Asaftei - www.dragosasaftei.ro


39 comments
  1. Ah, si sa pui si favicon nou! Ca incep sa am cam multe pagini in bookmarks fara icon si nu mai stiu care si cum e.

 1. no-aşa da. altă viaţă. altfel arată cu “nume-prenume”, şi totul româneşte – inspiră “calitate”. succes mai departe!

  sugestie: citeste multa literatura de calitate, ca sa-ti rafinezi vocabularul, gramatica si stilul scrisului, sa-l aduci la nivelul fotografiei. (mic exemplu: taie virgula dintre “rapid” si “noua era a blogului” :)). in continuare ma uimeste cat ai invatat intr-un singur an – daca reusesti ceva asemanator si la scris, se intrevad cai mari. sugestia cu cititul nu e de la mine, am primit-o si eu si mi se pare o metoda mai buna decat “toceala” – mai ales daca ai chestia asta in minte cand citesti, sa fii un pic atent si la stil, nu numai la poveste. exemplu de lectura pentru reportajele sportive: cartile lui ioan chirila, articolele lui radu cosasu din gsp. te vor ajuta sa vezi si altceva in afara de scor si desfasurarea “seaca” a meciului. si eventual sa alegi ilustratiile potrivite pentru reportaje, mai putine, dar de impact mare.

  doar o parere. bafta!

  1. hopa… emoticonul ala trebuia sa fie doar un “smiley” simplu, hohotul nu era in intentie, scuzati – eventual poti sa modifici tu si sa stergi comentariul asta, daca vrei.

 2. Foarte interesanta mutarea si foarte bine venita. Felicitari!

  Un logo ti-as recomanda sa-ti faci, ca sa te poti afisa cu el online. Una e sa-ti pui numele, alta e sa ai o mica imagine care te reprezinta

 3. Sincer cred ca e o schimbare buna dar mai ai de lucrat la loggo, si cred ca numele nu spune prea multe pentru cine nu te stie.totusi ar trebui sa fie legat ca si cel anterior de fotografie.

  1. Tocmai, prin prisma cărţii numele spune destule. 🙂 Logoul încă nu l-am făcut, îl voi face zilele astea, să am timp. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *