O zi care mi-a umplut inima de fericire

Ieri dimineață la ora 5 și jumătate îmi suna ceasul. Era ziua cea mare, ziua pe care o pregătisem alături de Sebastian , reprezentant al Aerodromului Șirna, de mai bine de o lună. Și ziua în care ne pusesem toate speranțele. M-am trezit și afară era încă întuneric. Oare plouă? Oare o să fie nori? Oare cât de tare o să bată vântul? Oare o să le placă oamenilor? Oare o să țin bine prezentarea? Oare? Oare? Oare?

Astea erau întrebările din capul meu. A fost primul workshop pe care l-am ținut și care, totuși, a implicat un număr mare de lucruri care trebuiau sincronizare și organizate în așa măsură încât să se desfășoare totul ok. Și, în mare, a fost totul așa cum ne-am propus. Bun.

La 7 și jumătate trebuia să mă întâlnesc cu Sebastian și Andrei, pilotul căruia îi mulțumesc din suflet pentru zborurile oferite tuturor participanților, ca mai apoi să pornim spre Șirna. Și am pornit. După vreo 40 de minute am ajuns și am început pregătirile. Am aranjat videoproiectorul, laptopul, aparatura și așa mai departe. Primii participanți începeau deja să vină și noi parcă mai aveam câte ceva de organizat. Sau cel puțin așa mi se părea mie că eram tare emoționat la început.

Am aranjat trepiedele și accesoriile oferite spre testare de sponsorii proiectului, Photosetup și Manfrotto. Mulțumim frumos pentru ajutor! Și, mai apoi, am pus pe aripa avionului un kit format dintr-o menghină și un cap de trepied Manfrotto, alături de un aparat Nikon Coolpix P7700 setat să fotografieze toți zburătorii la un interval de 30 de secunde. Aparatul s-a descurcat excelent! Pe această cale mulțumesc și Nikon România pentru sprijinul cu obiectivele pe care participanții le-au putut testa.

Acum, ca o paranteză, toți participanții la workshop vor lua parte la un concurs de fotografie ale cărui premii constau într-un rucsac foto Kata KT A43U și o geantă foto Kata KT H-10. 🙂

Revenind. Am început workshopul. A fost aproape o oră în care am văzut fotografii din zbor, am discutat despre cum să fotografiem din avion și despre tehnică, iar, mai apoi, a început zborul. Cred că au fost circa 50 de decolări pe parcursul întregii zile. S-a zburat cu trei avioane, s-a zburat în tandem, s-a zburat separat, s-a zburat excelent, asta pot spune! Și sunt tare, tare fericit!

A fost o zi în care am urmărit fețele tuturor participanților mai atent decât orice altceva. Și am văzut zâmbete. Și am văzut expresii încântate. Și asta m-a încântat și pe mine. Și toate acestea la un loc mi-au umplut inima de fericire!

Mă bucur enorm de mult că a ieșit totul așa cum am fi vrut și că participanții s-au simțit bine! Aștept cu mare drag feedback-ul vostru, celor care ați participat, și aici, pe blog. 🙂 Vor mai urma astfel de workshop-uri! Să fiți pe fază! 🙂 Vă las în continuare cu câteva fotografii de ieri. Eu acum am sufletul plin de bucurie și fericire!

Despre eveniment mai puteți citi pe blogul Photosetup (de unde am preluat și filmulețul de mai jos), cel al Mirunei Sfia și Emanuel Grigoraș

2 comments
  1. Pingback: Fotografie aeriana
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *