(P) Blogcopy.com – Monitorizare bloguri

Blogcopy.com – Monitorizare bloguri

Blog Copy.com este un site creat cu scopul de monitorizare a conţinutului existent pe blogurile dumneavoastră, putând verifica astfel dacă anumite articole au fost copiate şi adăugate pe alte blogului.

Cu ajutorul unui cod pus la dispoziţie de Blogcopy.com puteţi să aflaţi când va copia un vizitator un anumit paragraf de pe blogul dumneavostră, evitând astfel copiile perfect realizate la articole.

Site-ul Blogcopy.com contorizează şi numărul imaginilor copiate, putând monitoriza astfel situaţia întregului conţinut de pe blogul dumneavoastră. Prin intermediul acestui site puteţi conecta şi contul de Google Analytics monitorizând astfel din acelaşi panou de control şi traficul de pe blogul dumneavoastră.

În momentul în care conţinutul va fi copiat pe alte site-uri sau bloguluri va fi introdus automat şi un link ce va face trimitere la articolul original. Folosind Blogcopy.com evitaţi order viagra toate neplăcerile şi puteţi afla oricând dacă un articol de-al dumneavoastră este preluat pe un site, blog sau forum.

9 comments
  1. intradevar este foarte bine:) mi sa mai intamplat si mie sa scriu ca prostu, iar altul care era promovat mai bine decat bine sa ia rezultatele articolului…

  2. Drăguț, doar că ei au cam copiat sigla (uite la asta).

    Apropos, schimbă puțin fraza “…te rog nu critica modelul, critică fotografiilor”, nu sună prea corect 🙂

    Baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *