(P) Giftcardmall.ro – Carduri şi vouchere cadou

Giftcardmall.ro este primul magazin de Gift Carduri si Vouchere Cadou din Romania. Desi conceptul este foarte cunoscut peste hotare la noi inca se fac primii pasi, insa cu siguranta pe viitor oamenii se vor orienta din ce in ce mai mult spre aceste tipuri de cadou.

Motivul este foarte simplu: alegand un astfel de cadou pe langa faptul ca economisiti timp, veti oferi celor dragi libeatrtatea de a-si alege singuri exact cadoul pe care si-l doresc. Giftcardmall.ro va ofera atat Carduri Cadou Electronice cat si Carduri/Vouchere Cadou tiparite.

Cardul Cadou electronic este solutia unui cadou de ultim moment, este expediat direct pe email, iar destinatarul isi poate alege un Card/Voucher Cadou de la unul din brand-urile partenere. Cardurile/Voucherele Cadou tiparite sunt cadouri personalizate cu care destinatarul isi poate alege produsele sau serviciile din reteau de locatii de care a fost achizitionat.

Daca vizitezi magazinul de cadouri GiftCardMall.ro o sa descoperi atat cadouri pentru femei cat si cadouri pentru barbati din domenii diversificate precum: imbracaminte si incaltaminte, bijuterii si accesorii, mobilier si decoratiuni, sau din sfera serviciilor cum ar fi: tratamente SPA, zbor cu balonul, bungee jumping sau zboruri cu avionul si elicopterul.

Alegerea viagra from canada unui astfel de cadou este solutia ideala atat pentru zi de nastere sau aniversare cat si pentru casatorie, botez sau multumire. Un astfel de cadou poate fi achiztionat online, iar ca metoda de plata se poate opta pentru: ramburs, transfer bancar sau online cu cardul.

Indiferent de tipul de cadou ales, toate au o perioada de valabilitate de minim 6 luni. Daca esti in cautarea unui cadou si nu stii ce i s-ar potrivi destinatarului, poti alege un Gift Card sau un Voucher Cadou si astfel ii vei oferi libertatea sa-si aleaga cadoul dorit!


2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *