Padina Fest – Sport, muzică și.. fotografie!

Padina Fest

Probabil de mult v-ați dorit să participați la un astfel de festival în care să fie îmbinate mai multe activități. PhotoSetup vă invită în acest an la un astfel de festival numit Padina Fest, un festival ce va fi la înălțime, și la propriu, și la figurat, defășurându-se pe un platou al munților Bucegi la aproape 1500 de metri altitutine.

Padina Fest se va desfășura între 3-7 august 2011 și are ca scop adunarea într-un singur loc a pasiunilor pentru fotografie, muzică, sport, aventură. Muzica va fi definită de concertele rock, aventura și sportul de maratonul mountain-bike și antrenamentele de alpinism, iar fotografia de workshop-urile structurate pe două niveluri, basic și fotografia de acțiune.

Tot în cadrul festivalului vor exista și o serie de proiecții video despre fotografia montană oferite de fotograful Dan Dinu. Intrarea la acest festival este liberă, iar mai multe detalii găsiți aici, pe site-ul oficial. La sfârșitul festivalului veți putea participa și la diferite concursuri care vă vor putea oferi șansa de a câștiga anumite premii substanțiale.

Îmi doresc și eu să ajung, sper să și reușesc. Fie ne vedem acolo, fie vă urez de pe acum distracție plăcută celor care mergeți!

3 comments
  1. Foarte faina ideea unui astfel de festival pentru ca asa se-aduna mai multe categorii de oameni. Mi se pare reteta perfecta de a-ti petrece cateva zile in Padis, sa asculti muzica faina, cateva trasee si sa faci/vezi fotografii dintre cele mai reusite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *