Pentru că fotografia e mai mult decât o imagine

Blog de fotografie

…am lansat, alături de Chinezu și Vlad, un proiect la care am lucrat împreună în ultimele două luni. Am pornit de la ideea că fotografia înseamnă mai mult decât o imagine și că, de multe ori, e nevoie și de o oarecare explicație. Și aici nu mă refer doar la latura artistică a fotografiei, ci și la diverse știri despre lansări, evenimente, workshop-uri, review-uri și așa mai departe.

Apar atât de multe noutăți în domeniu încât îți e greu să ții pasul, mai ales dacă te afli la început de drum. Și am pornit pe deviza că fiecare astfel de informație are nevoie de o explicație accesibilă și ușor de înțeles, corelată totodată cu importanța și relevanța pe care o are aceasta în domeniul fotografiei. Nu vom publica știri într-un limbaj de lemn. Nu vom scrie review-uri în care să vorbim despre teste care nu au nicio relevanță în fotografiatul de zi cu zi.

Ne vom axa pe utilitatea practică a tuturor celor scrise și schimbarea, noutatea sau avantajul pe care îl aduc pentru oamenii din lumea fotografiei. Lumină bună să avem! 🙂 Ne vedem pe..

Blogdefotografie.ro

Blog de fotografie

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *