Pentru că hotelurile ca Mariko Inn…

Hotel Mariko Inn

…sunt cele care pot și atrag turiști în țara noastră. Nu vreau să fac o comparație între hoteluri, vreau doar să vă povestesc despre weekend-ul minunat pe care l-am petrecut la Mariko Inn, un hotel de la marginea orașului Roman din județul Neamț. Un hotel care mi-a rămas în suflet, cu siguranță, reușind să se claseze la un alt nivel față de multe alte hoteluri din țara noastră. Mi-ar plăcea ca în fiecare zonă a țării să găsesc oameni ca aici. Chiar mi-ar plăcea.

Am ajuns la Mariko sâmbătă dimineața după un drum cu trenul și o săptămână care a avut grijă să mă facă să fiu cel puțin foarte obosit. Imediat am primit camera de la recepție și am început cele trei zile minunate pe care aveam să le petrec acolo. Pe lângă faptul că totul a fost impecabil în cameră, ce mi-a plăcut foarte mult a fost modul în care vorbea absolut fiecare persoană din hotel cu tine, ca turist, vizitator etc..

M-am simțit ca acasă. Serios. Căldura cu care îi auzeam pe angajați că vorbeau m-a făcut să mă simt foarte bine. Și cred că acesta e cel mai important lucru atunci când tu, ca hotel, dorești să ieși in evidență creându-ți un renume foarte bun. Dacă treceți prin zonă vă recomand să opriți acolo, chiar dacă o faceți doar pentru o cafea. Veți vedea acel aer cald (și nu mă refer la temperatură) pe care îl afișează fiecare persoană. E tare, tare plăcută senzația. Iată câteva fotografii din hotel. Abia aștept să revin!

Hotel Mariko Inn

2 comments
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *