Peugeot 208 și un răsărit în fața Casei Poporului

Peugeot 208 la răsărit

Zilele acestea am avut plăcerea de a mă plimba cu noul model Peugeot 208, o mașină mică, elegantă, cu un aspect destul de sportiv și care atrage priviri. E o mașină care mi-a plăcut tare mult, dar despre care vă voi povesti într-un articol viitor alături de toată experiența noastră.

Ideea e că ne-am înțeles bine de la început. Ne-am întâlnit într-o zi de marți, pe la orele prânzului. Apoi ne-am îndreptat către un examen la facultate și, gândindu-mă că m-a așteptat în parcare cuminte și fără să se supere, m-am gândit că ar fi frumos să trecem la ceva romantic.

Și miercuri, dis de dimineață, i-am făcut o surpriză. Am trezit-o și am invitat-o să vedem răsăritul din fața Casei Poporului. Din păcate soarele nu s-a arătat ieșit dintre nori, dar cel puțin ne-a oferit un cer extrem de frumos. În timp ce ea stătea și privea răsăritul, cu un ochi către măreața clădire și unul către Bulevardul Unirii eu o fotografiam. Și cam acestea sunt rezultatele. Echipa Eurial Pantelimon se află în spatele acestei relații, motiv pentru care îi mulțumesc frumos! 🙂

Peugeot 208 la răsărit

Peugeot 208 la răsărit

Peugeot 208 la răsărit

Peugeot 208 la răsărit

Peugeot 208 la răsărit

Peugeot 208 la răsărit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *