Peugeot 301 în spiritul orașului

Peugeot 301 în spiritul orașului

În ultima zi, înainte de a duce noul Peugeot 301 înapoi la Eurial Investam vrut să mai realizez o ultimă serie de fotografii. De fapt, am făcut același lucru în două dimineți. Într-una am vrut să fotografiez mașina într-un cadru nocturn, iar înr-una am vrut s-o fotografiez exact la răsărit. Din păcate a fost o zi în care soarele nu s-a arătat deloc.

Revenind, iată rezultatele pe care le-am obținut. Inițial îmi plănuisem să fotografiez mașina în parcările mai multor clădiri moderne, cu ele în fundal. Dar se pare că deși ziua arată foarte bine, noaptea, cu luminile stinse, clădirile nu mai sunt la fel de spectaculoase. Plus că majoritatea parcărilor sunt închise și bine păzite, în așa fel încât să îți fie greu să intri când vrei tu și să mai și faci fotografii.

Așa ca am încercat să mă folosesc de ce era disponibil în mod oficial și legal, ca să zic așa. Rezultatele le puteți vedea mai jos. Voi reveni cu un articol despre cele patru zile pe care le-am petrecut cu noul model. Vă spun de pe acum că mi-a plăcut tare mult. 🙂

Peugeot 301 în spiritul orașului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *