Plec la Paris să o susțin pe Sorina Răsteanu în finala #DesignLab2014

Peste 1.700 de studenți au propus idei de proiecte pentru căminul viitorului. Idei inovatoare au venit cam din toate colțurile lumii. Din toate acestea doar șase au ajuns în faza finală. Iar din cele șase unul este propus de o studentă româncă.

E vorba de competiția Electrolux Design Lab care se desfășoară deja de mai bine de 10 ani și care încurajează anual mii de tineri să inoveze. În acest an țara noastră este reprezentată în etapa finală de Sorina Răsteanu. Este pentru prima oară când un student român ajunge în această etapă a competiției.

Proiectul pe care l-a propus este Set to mimic, al cărui scop este să schimbe gustul mâncărurilor într-unul care să îți facă plăcere. Pe scurt, dacă nu-ți place gustul unui fruct, să zicem, dar vrei să-l consumi pentru că-i sănătos, cu ajutorul dispozitivului propus de Sorina vei putea să schimbi gustul lui într-unul de… ciocolată. Să spunem. E-o idee ambițioasă care propune ceva cu totul nou. Mai multe detalii despre proiect găsiți aici.

Ei bine, etapa finală a competiției se desfășoară mâine, 12 noiembrie, la Paris, iar eu și Cabral vom fi acolo să o susținem pe Sorina. Să o susținem și să îi ținem pumnii că are șansele să câștige unul dintre premii.

O să ne puteți urmări pe Facebook, Instagram și Twitter căutând hashtag-ul #DeisgnLab2014. Sau pur și simplu uitându-vă pe conturile noastre. Plecăm mâine dimineață și ne întoarcem joi, iar în tot acest timp vom documenta prin fotografii și cuvinte experiența Sorinei într-una din cele mai frumoase capitale ale lumii pe durata unei competiții care cu siguranță o va face să se simtă mândră.

Dacă aveți întrebări pentru Sorina sau curiozități despre proiectul ei lăsați-le în comentarii. Și dacă aveți niște sugestii de locuri pe care să le fotografiez în Paris în câteva ore noaptea și la răsărit ar fi minunat! Mulțumesc! Ne-auzim din Paris!

Sper să-mi amintesc ceva din franceza învățată în liceu! 

Au revoir! 🙂

electrolux-design-lab

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *