“Primii 10 paşi în fotografia de produs” – Noutăţi

În urmă cu o săptămână lansam la Bucureşti cartea Primii 10 paşi în fotografia de produs, o carte destinată tuturor celor aflaţi la început de drum în acest domeniu, al fotografiei comerciale. Vă mulţumesc tuturor pentru ajutorul acordat în toată organizarea lansării cărţii şi în promovarea acesteia!

Astăzi vin cu două noutăţi cu privire al această carte şi la seria primilor 10 paşi în fotografie. Prima noutate ar fi că a doua carte a seriei, “Primii 10 paşi în fotografia de produs” se poate achiziţiona de pe librarie.net, la fel ca şi prima.

Între timp, dacă doreşte cineva una dintre cărţi cu autograf, mai am câteva exemplare pe care vi le pot trimite. Puteţi să mă contactaţi pe mail la adragosphoto@gmail.com sau într-un comentariu aici, pe blog.

A doua noutate constă în crearea unei noi pagini de Facebook a seriei. Prima pagină a fost destinată exclusiv primei cărţi şi am decis astfel că această mutare ar fi cea mai potrivită. Noua pagină de Facebook este aceasta. Aperciem aprecierile! (like-urile)

Facebook - Primii 10 paşi în fotografie


2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *