PrinRomania.eu – România văzută de noi

În urmă cu câteva săptămâni în online-ul românesc s-a lansat un nou proiect care are să ajungă rapid în sufletele “onlinerilor” români. Proiectul este intitulat PrimRomânia iar site-ul oficial al acestuia este www.prinromania.eu.

Ce înseamnă PrinRomania.eu? Cine sunt cei care publică?

Fiecare dintre noi are dreptul de a publica pe site-ul PrinRomânia. Atât timp cât reuşiţi să scrieţi mai multe rânduri într-un mod plăcut, coerent, despre un loc pe care l-aţi vizitat, articolul dumneavoastră este binevenit.

Dacă reuşiţi să îl ilustraţi şi cu fotografii este şi mai bine. Important e să vă exprimaţi părerea despre obiectivul respectiv într-un mod civilizat, nu foarte formal şi nu foarte obiectiv.

Proiectul PrinRomânia urmăreşte crearea unei aşa-zise baze de date a obiectivelor turistice din România. Această bază de date însă este creată după viziunea turiştilor, şi nu a instituţilor realizate special pentru prezentarea unei imagini perfecte, fără niciun defect.

Primul meu articol scris pe prinromania.eu a fost despre Cetatea Neamţului, un loc de poveste pe care l-aş vizita oricând, în orice  moment.

Prin Romania

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *