Promoţii foto ale lunii martie

Cu ocazia venirii primăverii toţi distribuitorii vin cu oferte din ce în ce mai bune, fiind un moment prielnic pentru a face diferite achiziţii în domeniul fotografiei.

Distribuitorii Nikon în România prezintă următoarele oferte :

• Nikon D5000 – Buy-back :

Nikon lanseanză promoţia buy-back intitulată “Curăţenia de primăvară”, promoţie în cadrul căreia în schimbul unui aparat foto în stare bună de funcţionare veţi primi o reducere substanţială pentru aparatul Nikon D5000. Această reducere constă în cumpărarea body-ului cu doar 1.699 lei , promoţia fiind valabilă în limita stocului disponibil până la 28 martie. Mai multe detalii pe Nikonisti.ro sau F64.ro .

Nikon D300S + blitz-ul SB-600 cadou :

În continuarea promoţiilor din luna martie Nikon România oferă un nou pachet la achiziţionarea aparatului proaspăt apărut Nikon D300S, un model de vârf al seriei DSL-R-urilor semi-profesioniste. Această promoţie presupune cumpărarea body-ului Nikon D300S alături de blitz-ul canada viagra SB-600 la preţul de 5.999 lei. Detalii pe Nikonişti.ro sau F64.ro .

• Nikkor AF-S VR 300mm f/2.8 :

Un teleobiectiv ideal pentru fotografia sportivă şi a păsărilor datorită deschiderii mari a diafragmei şi a stabilizatorului încorporat. Această ofertă supune scăderea preţului obiectivului de la 19.999 lei la 14.999 promoţia fiind valabilă în limita stocului disponibil . Mai multe detalii pe Nikonişti.ro .

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *