Promoţii foto ale lunii octombrie

După o lună plină de promoţii producătorii şi distribuitorii sunt puţin mai rezervaţi în această perioadă fiind introduse doar câteva oferte standard în funcţie de fiecare brand.

Vă voi prezenta în continuare aşa cum v-am obişnuit promoţiile şi ofertele lunii octombrie regăsite în cadrul distribuitorilor şi producătorilor de aparate foto şi accesorii.

Promoţii Nikon România:

  • Nikon CoolPiX S1000 PJ – la doar 999 RON în magazinul Yellow Store:

Nikon CoolPiX S1000 PJ este primul aparat foto cu proiector de imagine inclus fiind astfel foarte util în cazul în care vreţi să arătaţi fie prietenilor, fie clienţilor, fotografiile realizate fără a mai apela la ajutorul unui calculator sau a unui retroproiector. Mai multe detalii despre această promoţie puteţi găsi pe Nikonişti.ro.

  • Nikon D3100 – nou lansat la preţul de 2.499 RON în orice magazin ce distribuie produse Nikon:

Nikon D3100 este un nou aparat entry-level lansat de firma japoneză, fiind introduse facilităţi precum filmarea HD la rezoluţie mare, un număr ridicat de megapixeli, 14, şi un nou senzor ce vă va oferi o calitate mult mai bună a imaginilor. Mai multe detalii puteţi găsi pe Nikonişti.ro.

  • Nikon P7000 – nou aparat compact lansat la preţul de 1.999 RON:

Nikon P7000 este un nou aparat compact lansat de firma japoneză la începutul toamnei, venind însă cu facilităţi aproape identice cu cele ale unui D-SLR, una dintre diferenţe fiind lipsa obiectivelor interschimbabile. Mai multe detalii puteţi găsi aici.

Promoţii F64.ro:

  • Reducere prescription pills online #ff0000;”>10% la obiectivele şi bliţurile Canon:

Până în data de 22 octombrie 2010 aveţi reducere de 10% la achiziţionarea unui bliţ sau a unui obiectiv Canon din cadrul magazinului F64. Mai multe detalii despre această promoţie puteţi găsi pe F64.ro.

  • Reducere 10% la achiziţionarea a cel puţin două produse din aceeaşi categorie:

Până în data de 15 octombrie 2010 aveţi reducere de 10% la achiziţionarea oricăror două sau mai multe produse din aceeaşi categorie. Reducerea se aplică asupra întregii comenzi. Mai multe detalii aici.

  • Nikon D5000 + 18-55 VR + 55-200 VR la doar 2.999 RON:

Nikon D5000, un aparat nou lansat, este acum disponibil la F64.ro alături de două obiective ce formează un kit ideal pentru majoritatea genurilor de fotografie. Mai multe detalii aici.

  • Nikon D90 + 18-55 VR + 55-200 VR la doar 3.999 RON:

Nikon D90 se poate achiziționa acum și sub forma unui nou kit ce vă poate fi folositor în majoritatea situațiilor. Mai multe informații despre kit și preț găsiți pe F64.ro.

5 comments
  1. Uff, de cand tot zic si eu ca-mi iau o jucarie din asta. D3100 imi face cu ochiul tare de tot, dar macar un D3000 sa-mi permit. Poate vine Mos Craciun cu el 😀

  2. hmm…sincer si eu mi-as cumpara un aparat profesionist insa de unde bani pe criza asta 🙂 probabil ca m-as cumpara daca as scoate bani cu el…dar numa asa pentru mine nu prea merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *