Promoţii foto ale lunii septembrie

Se spune că toamna se numără bobocii. Şi în acest început de toamnă distribuitorii foto doresc să ne surprindă cu oferte destul de tentante ce ne-ar putea pune rapid pe gânduri. Nikon România vine şi în această toamnă cu trei promoţii încântătoare, iar magazinul F64 oferă diferite bonusuri la achiziţionarea anumitor produse.

Promoţii Nikon România:

  • Nikon D90 la doar 2.599 lei datorită promoţiei buy-back:

Adu orice aparat de fotografiat vechi, fie că e compact, fie că e (D)SLR, indiferent de model sau brand şi primeşti o reducere de 500lei la achiziţionarea aparatului Nikon D90, un aparat ideal pentru trecerea de la un aparat bridge sau un D-SLR entry-level. Mai multe detalii despre această promoţie puteţi găsi pe site-ul Nikonisti.ro şi F64.ro. (promoţia este valabilă până pe 30 septembrie)

La această oferă se adaugă şi promoţia realizată de F64.ro în care aveţi 10% reducere sub formă punctelor de fidelitate la achiziţionarea oricărui online viagra buy aparat de fotografiat până la 10 septembrie. Puteţi astfel salva 259 lei în cadrul acestei promoţii achiziţionand aparatul Nikon D90 practic la preţul de 2.399 lei.

  • Nikkor AF-S 70-300 VR f/4.5-5.6G IF-ED la doar 1.599 lei în cadrul promoţiei buy-back:

Adu orice obiectiv foto indiferent de model sau brand şi primeşti o reducere de 400 lei la achiziţionarea teleobiectivului Nikon 70-300 VR, un teleobiectiv ideal pentru fotografii la evenimente sportive şi wildlife. Mai multe informaţii despre această promoţie puteţi afla pe site-ul Nikonisti.ro şi F64.ro. (promoţia este valabilă până pe 30 septembrie)

  • Nikon CoolPiX S8000 la doar 1.099 lei:

Nikon CoolPiX S8000 este un aparat compact ideal pentru călătorii şi fotografii din vacanţe, primind de la Nikon România şi un card SD de 4gb pentru stocarea fotografiilor obţinute. Aparatul dispune de un zoom generos de 10x şi capacitatea de filmare stereo HD. Mai multe detalii despre această promoţie puteţi găsi pe site-ul Nikonişti.ro.

Promoţii F64:

Mai multe promoţii de la F64.ro puteţi găsi în newsletterul magazinului, acestea fiind valabil până la sfârşitul lunii în limita stocului disponibil.

6 comments
  1. sunt scumpe rau frate ..astea…sunt bune dar sunt scumpe si pt un amator nu se renteaza 🙂 pt un amator un nikon d40 e sufient si e 13 mil pe net … astea deja sunt nave spatiale …ii dai la un amator asa ceva moare cu el in mana :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *