Promoţii foto de Paşte

Anul acesta, de sfintele sărbători de Paşte, producătorii şi distribuitorii de produse foto pregatesc promoţii foarte bune, prezentând reduceri şi bonusuri demn de apreciat. Spre deosebire de promoţiile altor luni, de data aceasta reducerile nu se axează doar la obiective şi alte produse cu preţuri ridicate, ci şi la accesorii, fiind un prilej bun de achiziţionare a acestora.

Principalele promoţii de Paşte :

Buy-Back : Genţi şi rucsacuri marca Tamrac :

Adu orice fel de geantă, indiferent de marcă, şi primeşti o reducere în valoare de 20% la achiziţionarea oricărei altă geantă creeată de firma Tamrac. Această promoţie este valabilă doar în cadrul magazinului F64 . Mai multe detalii aici.

weight loss med style=”text-align: left;”>Buy-Back : Trepiede Fancier :

Prezintă-te la sediul magazinului F64 cu orice trepied vechi aflat într-o stare acceptabilă şi primeşti în schimb reduceri semnificative la alte trepiede creeate de firma Fancier. Mai multe detalii la F64.ro.

Buy-Back : Obiectivul Tamron 18-250 mm :

Dacă aduci orice obiectiv funcţional, indiferent de marcă sau model la magazinul F64, primeşti în schimb o reducere de 20% la achiziţionarea obiectivului all-around Tamron 18-250 mm, putându-l cumpăra la preţul de 1,499 lei. Mai multe detalii aici.

Buy-Back : Nikon D5000 :

Adu la orice distribuitor foto afiliat la Nikon România orice aparat vechi într-o stare bună de funcţionale şi primeşti în schimb o reducere semnificativă la achiziţionarea aparatului foto Nikon D5000, putându-l cumpăra la preţul de 1.699 lei. Mai multe detalii pe Nikonişti.ro.

Reducere la achizionarea oricărui bliţ Nissin :

La achiziţionarea oricărui bliţ Nissin din cadrul magazinului foto F64 primiţi o reducere în valoare de 15% (în limita stocului). Mai multe detalii pe F64.

Reducere la achiziţionarea aparatului foto Nikon D3000 :

Dacă achiziţionaţi orice aparat foto Nikon D3000 în perioada 29 martie – 2 mai , primiţi o reducere destul de mare, putându-l cumpăra la preţul de 1.799 lei. Mai multe detalii pe Nikonişti.ro.

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *