Redescopăr ce-am cunoscut în copilărie, județul Neamț

#priNeamt

În urmă cu aproape o lună Toma mă invita la un eveniment ce avea să mă încânte enorm de mult. Era vorba de infotrip-ul prin județul Neamț sau, denumit generic, #priNeamt. Este vorba de un tur realizat împreună cu mai mulți bloggeri prin județul în care aventurile lui Nică și demnitatea lui Ștefan cel Mare stau la loc de cinste.

Astfel, între 14 și 16 septembrie voi fi la Piatra Neamț. Totodată cu acest eveniment este organizată și conferința de Marketing Online în Turism, o conferință care aduce prin intermediul mai multor speakeri perspective asupra conștientizării importanței mediului online în dezvoltarea și promovarea turismului. Mai multe detalii despre conferință puteți găsi aici. Grăbiți-vă să vă rezervați un loc, cu siguranță nu veți regreta!

Eu unul sunt tare încântat de ambele evenimente, mai ales pentru că știu că au o legătură puternică unul cu celălalt. Aștept tare mult să revăd Cetatea Neamțului, Casa Memorială a lui Ion Creangă, Barajul Bicaz, Poiana Largului, Mănăstirea Sihla și restul minunilor pe care le oferă județul Neamț. De ce zic că redescopăr ce-am cunoscut în copilărie?

Primii ani din viață i-am petrecut undeva la 25 de kilometri de Piatra Neamț, acolo unde trăiesc astăzi bunicii mei. Apoi, încet, încet cu mutarea familiei în Harghita, am început să cunosc, odată cu drumurile pe care le făceam acasă, o mare parte a județului. Am văzut astfel cred că de sute de ori Lacul Roșu sau Cheile Bicazului, însă de fiecare dată când trec pe acolo sunt plăcut surprins și mă uit cu un zâmbet larg către ceea ce a putut natura să ne ofere. Așadar, ne auzim din Piatra Neamț!

Până atunci vă invit să vedeți o parte din meleagurile județului Neamț direct de pe Masivul Ceahlău!

priNeamț este un eveniment susținut de Primăria Piatra Neamț, Consiliul Județean Neamț, Central Plaza Hotel, Petrom, Cosmote, Noroc și Autonom.

Panoramă de pe Ceahlău

7 comments
  1. Imi pare nespus de rau ca nu ai introdus si ceva poze, poate cateva cu tine cand erai mai tanar, poate cateva cu locul la care te gandesti cand ne povestesti, poate de mai gandesti si faci un update.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *