Redescoperă România caută fotograf și povestitor

După cum bine știți în urmă cu o lună am luat parte la cea de a doua excursie din acest an din proiectul Redescoperă România. Accesând categoria dedicată acestui proiect veți putea regăsi toate articolele și fotografiile realizate prin intermediul acestuia. În cea de a treia excursie însă proiectul caută un povestitor şi un fotograf.

Unul dintre aceste roluri l-am jucat și eu în excursia precedentă, rolul de fotograf. Bine, rolul nu a fost unic, am fost mai multe persoane de fotografie, dar sunt mândru că mă pot număra printre ele. Puteți citi aici câteva impresii generale despre minunata excursie, excursie de care nu ai vrea să te desparți niciodată.

Așadar, dacă povestitul este o pasiune de a voastră și dacă aveți un stil aparte, o metodă plăcută de a povesti și de a stârni curiozitatea tuturor sunteți invitatți să participați la concursul ce vă poate asigura un loc în cea de a treia excursie. Mai multe detalii aici, pe pagina de Facebook Petrom.ro.

Acum vine partea mai incitantă, pentru mine. Tot prin intermediul unui concurs este pus la bătaie și rolul de fotograf în a treia excursie, motiv pentru care voi lua și eu parte la concurs. Ce presupune acest concurs? Trebuie prezentată/e fotografia/ile cele mai bune realizate de voi și, pe 1 iunie, Bobby Voicu, Ana Bulgăr și Doru Panaitescu vor alege câștigătorul.

Cele mai bune fotografii ale mele

Munții RodneiÎn urmă cu aproape o lună am realizat o selecție a celor mai bune 100 de fotografii realizate de mine. (vezi aici partea I și partea a II-a) Mi-aș dori să concurez cu toate, însă sunt totuși destul de multe și sunt nevoit să mă rezum la câteva. Voi alege așadar seria de fotografii realizate în Redescoperă România, în cadrul excursiei în care am participat și eu.

În cadrul unui fotoreportaj scris pe Nikonisti.ro am prezentat Maramureșul și Bucovina așa cum au putut fi importalizate în cele 7 zile ale excursiei. Citind articolul veți putea găsi informații și peste 100 de fotografii realizate în acele minunate zone ale țării. Vă voi prezenta mai jos 10 dintre cele mai bune fotografii ale mele realizate în Maramureș și Bucovina.

Redescopera Romania este un proiect Petrom, susţinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45si Muzeul National al Taranului Roman.

6 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *