Redescoperă România la final de 2011

După cum probabil că ați aflat deja, în urmă cu două zile a început cea de a 5-a excursie din cadrul proiectului Redescoperă România, și ultima din acest an. A fost anul în care proiectul a evoluat într-un mod excelent și, ca răsplată, a câștigat admirația tuturor și multe premii în cadrul festivalurilor de PR și publicitate. Munca celor care s-au ocupat de întreg proiectul, munca participanților, munca tuturor se vede acum ca un rezultat impresionant, motiv pentru care proiectul Redescoperă România alături de organizatori, sponsori, parteneri și toți cei implicați merită felicitat!

Ca motiv de sărbătoare vom petrece un minunat weekend la Sâmbăta de Sus alături de participanți din toate edițiile de anul acesta ale proiectului! Va fi un weekend pe cinste, sunt convins, un weekend pe care nu-l vom uita multă vreme înainte! Colegii, abia aștept să vă reîntâlnesc pe toți!!! Până să revin cu impresii din zilele care se anunță a fi extrem de plăcute, vă las cu povestea mea și o parte din fotografiile realizate de mine în excursia a doua din acest an, Redescoperă România: Maramureș și Bucovina!

Totul a început în urmă cu aproape o lună când Bobby Voicu m-a anunțat că voi participa la următoarea excursie din Redescoperă România. Pe moment, de fericire, nu am realizat ce înseamnă acest lucru, însă încet, încet mi-am dat seama că avea să fie cea mai interesantă experiență a mea de până acum. Când am aflat că e vorba de Maramureș și de perioada sărbătorilor Pascale am fost și mai fericit știind că avea să petrec Paștele alături de persoane cu adevărat speciale.

Astfel, marți seara (19 aprilie), am pornit către București. La ora 5 am ajuns și deja începeam să număr zecile de minute pe care le mai aveam până urma să mă întâlnesc cu restul echipei #dinRomania. Aproape de 6:30 Adi Mihălțianu, împreună cu Carmen Rusu în mașină, m-au luat de la Casa Presei Libere și am pornit astfel să oridicăm și pe Ligia Adam. (citește continuarea aici)

Redescopera Romania este un proiect Petrom, susţinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45si Muzeul National al Taranului Roman. În fotografia de mai jos le puteți vedea pe Corina și Ligia înghețate de la frumoasa ninsoare la altitudinea de 1700m, la sfârșitul lui aprilie. 

Telecabină - Cascada Cailor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *