Reduceri foto de Black Friday pe care vi le recomand

Reduceri foto de Black Friday

Reduceri foto de Black Friday

A început vinerea neagră, Black Friday sau weekend-ul negru, așa cum mai multe magazine și-au extins perioada reducerilor speciale. Black Friday a cuprins deja un număr enorm de mare de magazine din țara noastră, mult mai mare față de anul trecut și observ că devine un concept care începe să prindă din ce în ce mai bine. Dacă anul trecut abia auzeai de Black Friday, în sensul că era așa, oarecum, un număr mic de oameni care să știe cu adevărat ce înseamnă, anul acesta conceptul se regăsește peste tot. Bun, nu vă voi povesti de alte reduceri, ci doar de cele de pe partea foto și cele pe care vi le recomand.

Fiți pe fază, răbdători și cu siguranță veți găsi ceea ce aveți nevoie! Iată principalele reduceri foto pe care vi le recomand de Black Friday. Lista e în actualizare continuă, așa că vă invit să o urmăriți. Voi prezenta promoțiile produselor pe care le-am folosit cel puțin o dată și pe care vi le pot recomanda cu încredere. Nu mi-ar plăcea ca, din cauza valului reducerilor, să faceți o achiziție pe care să o regretați mai apoi. Acesta este motivul pentru care nu veți găsi un număr mare de recomandări, dar le veți găsi pe cele mai relevante.

UPDATE – D-SLR-uri încă pe stoc

Nikon D3200 rosu kit AF-s DX 18-55mm f-3.5-5.6G VR - F64

Reduceri la trepiede

 • Manfrotto 294A3 cu cap 804RC2 la prețul de 600 de lei, primind cadou o husă pentru a-l transporta. Ce vă pot spune de trepied? Am fotografiat cu el în urmă cu aproape o lună în Munții Apuseni. A ținut fără nicio problemă și foarte echilibrat un Nikon D7000 cu Nikon AF-S 70-200mm f/2.8 VR. Adică o greutate și un volum destul de mare. Așa arăta întreg setup-ul.

Trepied Manfrotto 294A3 cu cap 804RC2

 • Manfrotto 190XPROB cu cap 804RC2 la prețul de 875 de lei, primind, de asemenea, o husă cadou. E un kit pe care îl poți folosi la absolut orice vrei. Poți să-l desfaci în așa fel încât să fotografiezi la câțiva centimetri de sol, poți să fotografiezi perpendicular cu suprafața pe care stă și poți să îi inversezi chiar și coloana centrală. E un trepied de poveste. Aveți mai jos o fotografie cu el în acțiune. În fotografia de mai jos eram eu acum un an și ceva, mai grăsuț cu 30 de kilograme. :- )

Manfrotto 190XPROB cu cap 804RC2

 • Manfrotto 190CXPRO3 cu cap 496RC2 la prețul de 1329 de lei – Dacă vreți un trepied care să aibă toate funcțiile celui de mai sus, dar pe care să nici nu-l simțiți în mână, acesta este cel mai indicat. Poate veți spune că nu se simte atât de tare diferența de greutate, dar vă rog eu să mă credeți, e extrem de evidentă, mai ales dacă ai foarte mult de umblat.

Reduceri foto la rucsacuri

 • Kata DR-467irucsacul meu de suflet, e acum la prețul de 399 lei. Cred că am mers cu rucsacul ăsta peste tot. Am urcat pe munte, l-am dus prin toată țara, m-am urcat cu el în avion, în elicopter, l-am dus pe un vaporaș și l-am băgat și în apă de jumătate de metru anul trecut, la inundații. Aparatura mea e întreagă și acum datorită lui! Același eu în fotografia de mai jos, în aceeași perioadă, prin iunie 2011.

Rucsac Kata DR-467i

 • Kata GearPack 100 DL la prețul de 330 de lei devine cel mai accesibil rucsac al brandului Kata. Și un rucsac care oferă calitate și spațiu suficient de mare pentru un echipament suficient de cuprinzător. Dacă ai nevoie să iei doar aparatura foto cu tine, atunci clar e una dintre cele mai bune alegeri.
 • Manfrotto Agile VII la prețul de 339 de lei e unul dintre cele mai elegante sling-uri existente. Dacă te plimbi mult prin oraș, dacă ai un stil mai aparte, mai elegant și vrei și echipamentul foto cu tine, alege-l pe el. E simpatic și elegant. Și accesibil!

Reduceri foto la alte accesorii

 • Geantă Kata EXO-7 cu reducere de 70%! Acum costă 130 lei. Cred că e una dintre cele mai rentabile oferte! :- )
 • Filtre close-up B+W +5 cu o reducere de 20% costă acum în jur de 90 de lei! Iată ce poate face un astfel de filtru cu un 50 1.8 atașat, spre exemplu!
Filtru close-up B+W

Reduceri foto la D-SLR-uri

 • STOC EPUIZAT – Nikon D600 la prețul de 6999 lei, prețul la care era D700 înainte să se înceteze producerea lui. Nikon D600 e un aparat pe care l-am testat în urmă cu o aproape o lună și care m-a impresionat. E compact, dar foarte bun, are senzorul aproape identic cu D4, la fel și sistemul de procesare a imaginii și focalizare.
Nikon D600
 • STOC EPUIZAT – Nikon D3100 + 18-55 VR la prețul de 1399 lei e probabil cea mai bună ofertă cu această ocazie. D3100-le e un D-SLR ideal pentru toți cei care doresc să se avânte în lumea fotografiei. Și, la prețul acesta, e mai mult decât o ofertă pe care n-ar trebui să o ratezi! Când mă gândesc că la prețul ăsta sunt atât de multe compacte… parcă aparatul e acum gratuit.
 • STOC EPUIZAT – Nikon D90 + 18-55 VR la prețul de 1999 lei. Adică la prețul la care era D3100. Nikon D90 e un aparat pe care să îl iei acum și să îl mai schimbi abia când treci pe un full-frame. Serios vorbesc. E o alegere excelentă, demnă de luat în considerare!
Reducere Nikon D90 și D3100
 • Nikon D800 la 11998 de lei alături de trei genți Kata care se potrivesc tuturor nevoilor: atunci când vrei să cari și laptopul, atunci când vrei să cari doar aparatura sau atunci când vrei să le cari pe ambele. Și calitatea Kata este cu siguranță evidentă în toate aceste trei produse.
 • Nikon 1 J1 + 10-30 VR la prețul de 999 lei!!! Un mirrorless Nikon din prima generație capabil să se descurce excelent într-un număr mare de situații. Am fotografiat cu fratele lui, Nikon 1 V1, și am rămas impresionat de rezultate!
Nikon 1

Reduceri foto la obiective și bliț-uri

Reduceri foto Black Friday
6 comments
 1. Eu am un D5100 și sunt foarte mulțumit de el… Din păcate nu l-am găsit (încă) în ofertele black friday. Dar despre D3100 și D90, ce să zic… ai perfectă dreptate! Chiar merită! Mai jos de așa nu se poate! 🙂

   1. D5100 l-am găsit azi la Altex la incredibilul preț de 1799 lei! Și m-am crucit! Deci nu mi-a venit să cred… Acum o lună mi l-am luat eu, exact pe 22.10, cu 2300 lei (+ cadouri)… iar după 2 zile, adică pe 24.10 s-a scumpit cu 200 lei… Ca acum să-l ieftinească cu 500 lei. INCREDIBIL! Asta e…

 2. Salut,
  Vreau sa imi iau si eu un dslr si vreau sa te intreb intre nikon d 5100, d 3200 si Canon 600D pe care mi-l recomanzi sa il iau?
  Multumesc .
  Cristian Gruber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *