A fost şi #roblogfest 2011 (cu tot cu fotografii)

Cele trei zile de magie cu blogul în Bucureşti ajung imediat la sfârşit. În urmă cu câteva ore s-a terminat însă şi gala roblogfest 2011, gală la care au participat peste 300 de persoane din onlineul românesc.

Înainte de festivitatea oficială de decernare a premiilor, Omul cu şobolani (OCS) a ţinut un concert de excepţie care a transpus rapid întreaga audienţă într-o atmosferă mult mai plăcută.

Momentul prezentării câştigătorilor a fost precedat de tragerea la sorţi a marelui premiu, un XBOX 360 Kinect. Norocul a făcut ca eu să câştig acest premiu prin intermediul lui Bloghiţă, datorită mâinii lui şi mai norocoase.

Am reuşit anul acesta să obţin cu blogul locul al 5-lea la categoria blog sub 18 ani, şi locul al 8-lea la categoria blog de fotografie. Vă mulţumesc tutuor pentru toate voturile şi pentru susţinere!

PS: Pe 24 martie am lansat cartea “Primii 10 paşi în fotografia de produs“, cea de a doua carte a mea.

PS2: Nu ar fi fost posibilă publicarea fotografiilor atât de rapid fără laptopul primit pentru cele 3 zile din Bucureşti din partea lui Laptop Newsşi Samsung România. Vă mulţumesc frumos!

Puteţi găsi toate fotografiile realizate de mine aici, pe pagina de Facebook. În câteva ore urmează şi un filmuleţ de la concertul OSC.

roblogfest 2011 - concert OSC

12 comments
  1. Felicitări Dragoş! Să foloseşti sănătos acel XBOX! Sper că nu te laşi de fotografie pentru gaming. :))

  2. Laptop News te-a ajutat:D..cred ca e mai ok decat nominalizarea numelui meu:). Daca nu era proiectul, nici eu nu te puteam ajuta:D..Asa ca pls sa pui Laptop News 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *