S-a lansat ManfrottoRomania.ro, site dedicat renumitelor accesorii

Simus Trading, distribuitor oficial al produselor Manfrotto în România, a lansat ieri, 1 septembrie 2011, site-ul Manfrotto România, un site dedicat renumitelor accesorii ale producătorului italian. De ce va fi noul site românesc al brandului unul mai deosebit?

După cu puteți vedea pe site există deja o serie de articole, review-uri, informații cu și despre utilizatori ai produselor Manfrotto, fotografi renumiți, dar și declarații oficiale. Mie unul mi se pare extrem de bine structurat și realizat noul site, sper ca aceeași linie de dezvoltare să fie păstrată și de acum înainte. Iată comunicatul de presă al acestei lansări:

Simus Trading lanseaza site-ul  www.manfrottoromania.ro

Dedicat atat fotografilor profesionisti  cat si celor pasionati, site-ul Manfrotto Romania.ro reprezinta o sursa activa de informare  prin intermediul careia fotografii din Romania vor putea fi la curent cu noutatile legate de produse, promotiile active pentru acest brand pe teritoriul Romaniei precum si testimoniale, review-uri despre echipamentele Manfrotto si sfaturi utile pentru fotografi.

Manfrotto Romania invita fotografii sa urmareasca constant rubricile de stiri unde vor fi informatii actualizate despre cursurile foto sustinute de parteneri, evenimente conexe si concursuri foto.

Nu in ultimul rand, pe site se mai gasesc informatii utile despre service si politica de garantie, magazine partenere si evenimentele la care Manfrotto va fi prezent in Romania.

ManfrottoRomania.ro

Nu uitați de promoția foto a lunii septembrie prin intermediul căreia puteți achiziționa produse Manfrotto cu o reducere de 15%! Dintre trepiedele Manfrotto aflate la această promoție recomand în mod special următoarele:

Promotii de toamnă la F64

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.