Se ia un blogger, se duce la Milano și începe să fotografieze

Cam asta și-a propus ChinezuBine, fără partea cu fotografiatul. Pe aceea am introdus-o eu gândidu-mă că dacă tot ajungi la Milano tot o să faci câteva fotografii, chiar dacă ele sunt cu telefonul, cu aparatul compact, cu un D-SLR entry-level sau unul pro. O fotografie tot faci. Și dacă o faci pe prima, apoi o faci și pe a doua. Și tot așa până îți dai seama că ți-ai umplut cardul de memorie și, într-un final, îți dai seama că te pasionează fotografia. Și apoi după 5 ani vii și recitești acest articol și te întrebi dacă o fi fost un lucru indus psihologic sau pur și simplu așa s-a întâmplat și… a intervenit destinul.

Așa că domnul cu pricina, Chinezu, m-a invitat alături de alți bloggeri în Grupul de sprijin al românilor care vor să ajungă la Milano prin intermediul campaniei despre care puteți citi mai multe la el pe blog – Vreau să trimit un blogger la Milano. Mă ajutați? – sau la care puteți aplica direct pe pagina de Facebook Indesit. Iată și care ar fi mecanismul prin care vă puteți înscrie:

I. Pentru domnisoare si doamne

 1.  Intri pe football.indesit.com sau Facebook la sectiunea “Participate”.
 2.  Apesi pe  butonul “Ladies Click Here”, dupa care apesi pe “Participate”.
 3.  Incarci o poza cu el, propui un slogan, ii faci o descrierea.
 4.  Iti creezi cont, completand datele de contact si primesti si tu si el mailul de confirmare! Este nevoie ca el sa valideze inscrierea, pt ca participarea sa fie valida (Cum? In mailul primit de el, trebuie sa apese pe butonul “Go to your hero space and invite everyone to vote” si sa isi creeze cont).
 5.  5. Acum inscrierea ta este valida si o sa iti gasesti contul creat la sectiunea “Gallery” de pe platforma.
 6.  6. Strangi cat mai multi suporteri (min. 20).

II. Pentru domni

 1. Intri pe football.indesit.com sau Facebook la sectiunea “Participate”.
 2. Apesi pe  butonul “Lads Click Here”, dupa care apesi pe “Ask Her To Register You”.
 3. Completezi datele de contact.
 4. Astepti ca ea sa te inscrie.
 5. Primesti mailul de confirmare si validezi inscrierea.
 6. Strangi cat mai multi suporteri (min. 20).

Bun, deci detalii despre cum puteți să vă înscrieți și să câștigați excursia la Milano regăsiți mai sus. În continuare vă invit să vă pregătiți pentru excursia pe care o puteți câștiga. Cum? Citind articolul preluat de pe Blog de Fotografie – Cum fotografiem când călătorim.🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *