Senzația unui apus…

Senzația unui apusAstăzi am avut ocazia de a fotografia un apus mai special, mai diferit decât ce am fotografiat până acum. De ce spun asta? Aș dori să vă uitați în fotografia din stânga articolului și să încercați să îmi spuneți ce sunt acele dungi din dreptul soarelui. Tind să cred că sunt avioane, însă nu sunt sigur.

Lăsând această dilemă vin cu o altă întrebare pentru voi. Care este senzația pe care o simțiți în momentul în care fotografiați, filmați sau vedeți un moment crepuscular, fie el apus sau răsărit? Eu încerc să urmăresc momentele crepusculare de aproape trei ani și în fiecare zi sunt din ce în ce mai fascinat.

9 comments
 1. salut,fain moment dar cum iti alegi locatia pentru asa un apus sunt curios,cunosti foarte bine zona sau mergi la intamplare sa fotografiezi momente ?

  1. Cunosc zona destul de bine. Se întâmplă să am și noroc, însă cele de azi au fost realizate într-o zonă foarte cunoscută de mine. 🙂

 2. Dungile cred că ar fi, mai degraba nori. Apusul-răsăritul îmi induc 🙂 melancolie, adică îmi aduc aminte că trece timpul şi nu sunt nemuritor :).

   1. de exceptie…! felicitari!
    Iti taie rasuflarea…numai cat privesti poza… 🙂 Sa mai fii si acolo…e un mare noroc…si privilegiu al naturii:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *