Smart Booster, Instagram și KFC

Smart Booster, Instagram și KFC

Probabil ați văzut că de ceva timp pe tăvile din KFC sau la case sau la metrou saaau în multe alte locuri că a apărut un nou meniu din gama smart. Este vorba de meniul Smart Booster, un meniu descris a fi de nota zece la un preț de zece. Exact, 10 lei costă meniul și, consider eu, e suficient pentru o masă rapidă. Ce conține? Păi are o porție mică de cartofi prăjiți, două pulpe de pui, un suc mic și un hamburger cu piept de pui.

Binee. Și acum partea cea mai interesantă. În restaurantele KFC ați putut vedea și faptul că acest nou meniu vine cu un întreg concurs desfășurat pe Instagram. Ce trebuie să faceți? Luați-vă un meniu Smart Booster, fotografiați-l cu telefon și apoi încărcați-l pe Instagram folosind hashtag-ul #smartboosterphoto. Puteți câștiga un iPad mini. Tentant, nu? 🙂

Ieri seara am fost alături de alți bloggeri să facem ceea ce v-am descris mai sus. Am încercat noul meniu și l-am fotografiat. Bine, ordinea a fost inversă, dar totuși. Și acum, că tot a venit primăvara și e perioada cadourilor pentru jumătatea fiecăruia, KFC vă invită la un alt concurs paralel. Concursul se numește Share your fries și are în centru o arhicunoscută scenă. Doar că nu e cu paste, ci cu cartofi prăjiți. Și aveți șansa de a câștiga o bicicletă tandem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *