Ne vedem pe 3-6 iulie la Social Media Summer Camp?

Țin minte că încă de când BIZ a început să organizeze taberele Social Media Summer Camp, respectiv Snow Camp, mi-am dorit să ajung măcar o dată. Dacă până acum nu am reușit, anul acesta dorința mi s-a îndeplinit și voi fi acolo în perioada 3-6 iulie. Acolo unde? La Pârâul Rece. În inima munților. Într-o zonă frumoasă tare, din toate fotografiile pe care le-am văzut.

Anul acesta e cea de-a 7-a ediție a taberei. Pe scurt, vor fi trei zile de workshop-uri dedicate comunicării pe rețelele sociale. Sau mai bine zis:

„Care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi, vino si afla in trei zile de workshopuri, conferinte, traininguri si networking in aerul tare al online-ului romanesc.

Pentru o experienta completa in social media / Sa afli cum construiesti o campanie unica/ Cum creezi o comunitate / Sa vorbim, sa invatam si sa cunoastem cei mai influenti oameni din domeniu/ Sa inveti despre retele sociale / Sa primesti raspunsuri si feedback de la cei mai puternici oameni din online.”

Despre asta este vorba. Despre asta și oamenii care stau în spatele brandurilor. Despre ei și poveștile lor. Toate astea se vor întâmpla la Social Media Summer Camp. Și dacă vreți să participați încă mai sunt locuri. Vă puteți înscrie direct aici, pe site-ul oficial al evenimentului.

Ne vedem la Pârâul Reve! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *