Mi-am testat memoria într-o experiență culinară Staropramen

Să fi trecut câteva zile de când tot încerc să-mi amintesc ingredientele unei rețete care știu sigur că mi-a lăsat gura apă. Și pe lângă asta m-a și făcut să merg din 5 în 5 minute la bolul unde era deja gata o parte din preparat și să iau din el câte o bucățică. Cred că a fost unul dintre cele mai bune deserturi pe care l-am mâncat vreodată. Dar am să vă povestesc mai multe în curând, când poate îmi amintesc și eu toți pașii ca să-l pot reproduce, dacă se poate spune așa, acasă.

Am primit provocarea asta de la Staropramen și a venit împreună cu o sesiune de gătit alături de un Chef de care ați mai citit aici pe blog și alături de unul dintre oamenii pe care-i apreciez tare mult și pe care am fost tare bucuros să-l cunosc.

staropramen-fii-chef-in-pauza-ziua-3-web-res-97

Privindu-i pe ei cum gătesc și cum se organizează în bucătărie totul pare tare, tare simplu. Mai greu e când îți dai seama că nu e chiar așa. Și-atunci te afli în situația în care sunt eu acum. Am să revin curând cu rețeta de care vorbeam și cu un fel de… reproducere a ei împreună cu detalii despre un concurs la care veți putea câștiga experiențe culinare speciale.

Reeeevin! 🙂

PS: Faină treaba cu fotografiatul chefilor în timp ce gătesc. Doar că se lasă cu multă poftă prin vizorul aparatului.

Straopramen Chef Xperience

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *