Tânăr de 24 de ani bolnav de cancer – Tratament

Am scris aici pe blog în urmă cu aproximativ o lună despre povestea unui tânăr de 24 de ani care suferă de ciroză hepatică, leucemie şi scolizoă toracită. Acest tânăr la doar 24 de ani suferă de toate bolile înşirate mai sus, având nevoie de un ajutor financiar însă pentru a continua price of viagra tratamentul.

Suma de care are nevoie pe lună nu este însă una foarte mare şi s-ar putea strânge foarte uşor cu bunăvoinţa voastră, a cititorilor. Acest tânăr pe nume Rudolf Leonard are nevoie de 500 de lei pentru această lună pentru a continua tratamentul, pentru a supravieţui.

Punând mână de la mână această sumă s-ar putea strânge foarte rapid, trebuie doar puţină voinţă. Fac un apel astfel la bunăvoinţa voastră, e nevoie de o sumă mică de la fiecare dintre voi şi astfel cei 500 lei se vor strânge foarte rapid. Vă invit să vedeţi actele doveditoare, o poză cu tânărul bolnav şi povestea relatată chiar de el…

Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri.

Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici.

Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR : RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!


Donaţiile se pot realiza în contul deschis la BCR:

RO36RNCB0231088855520001 (lei)

Contact:

E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com

Telefon: 0757205495

[03_DSC08434.JPG]

(more…)

3 comments
  1. va rog ajutatima cu cht puteti sa continui traramentul daca pot sa mar si cu 50 de lei sa strhnd bani pentru tratament va rog din toatainima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *