Tânăr de 24 de ani bolnav de cancer

În urma cu câteva zile am fost contactat de un tânăr care are nevoie disperată de ajutor. El suferă de ciroză hepatică, cancer, leucemie şi scolioză toracică, toate acestea la doar 24 de ani

Povestea sa este absolut impresionantă iar faptul că e spusă chiar de el accentuează acest lucru. Iată cum îşi prezintă Leonard situaţia:

Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri.

Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici.

Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR : RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!

Donaţiile se pot realiza în contul deschis la BCR:

RO36RNCB0231088855520001 (lei)

Contact:

E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com

Telefon: 0757205495

[03_DSC08434.JPG]

(more…)

14 comments
  1. am un prieten 24 de ani, a aflat acum ca este intr-o faza foarte grava cu un cancer la stomac…
    ieri am aflat ca un prieten(16 ani) si-a perdut tatal datorita unui cancer la oase…:|
    nasol…

  2. mah imi pare rau pt el ce sa zic ..nu as vrea sa fiu in locu lui si nu doresc la nimeni…si cu ajutatu imi pare si mai rau pt multi care au facut faze dinastea si ei nu aveau nimik si de ajut numai ajut pe nimeni…si nu am incredere in oameni dinastia…in prefacuti ,poate aici nu e cazu … sorry ..

      1. @A.Dragos, eu nam zis ca nu o fii adevarat cazul,doar ca mi sa duc increderea demult in oameni dinastia bolnavi 🙂 atata tot si daca unu chiar are nevoie de ajutor si chiar e bolnav imi pare rau … stii vb aia …all for one and one for all !

  3. Bolnav de cancer la 24 de ani Mã numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani ºi bani prea puþini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratãrii afecþiunilor de care sufãr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adãpost de noapte din Sibiu ºi nu pot munci pentru cã medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufãr de cirozã hepaticã, ulcer, leucemie ºi scoliozã toracicã ºi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mã adresez oamenilor cu suflet ºi credinþã în Dumnezeu sã mã ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mã pot ajuta cu mici donaþii în contul deschis la BCR : RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vã rog ajutaþi-mã! dacã nu, pot sã mor! E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vã mulþu mesc anticipat. Boalã, disperare, durere, neajutorare ºi câte sinonime ar putea descrie situaþia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trãiesc cu o fricã teribilã de moarte din cauza indiferenþei noastre. În fiecare zi semenii noºtri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata sã întindã o mânã de ajutor??? Nu pot sã ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunþ sã sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsã ºi pot sã punã ceva deoparte ca sã contribuie la aceastã nevoie. Dumnezeu spune cã: religiunea curatã ºi neîntinatã înaintea Lui constã în cercetarea vãduvelor ºi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie ºi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaþia lui de la el, când a lãsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *