Teambuilding-ul Kooperativa 2.0 și despre cum a început totul

În urmă cu mai bine de 3 ani veneam în București. Pentru facultate într-o oarecare măsură, pentru fotografie într-una mai mare.  Țin minte că eram chiar în primele mele zile după ce mă mutasem. Vorbisem cu Cristi, Chinezu, și stabilisem să ne întâlnim să discutăm mai pe îndelete despre ce-aveam eu de gând să fac în următoarea perioadă. Nu eram încă decis de direcția pe care avea să o urmez și încercam să-mi găsesc locul într-o zonă sau alta.

Îmi aduc bine aminte că atunci când mi-a zis adresa biroului Blogal Initiative pe atunci, Cristi m-a întrebat dacă știu cum să ajung: „Spune-mi numărul, că îl găsesc eu!”, îi zic.

Dragoș, Calea Griviței are mai bine de 5 kilometri lungime, hai mai bine să-ți dau un reper.” Și bine a făcut. Nu-mi imaginam străzi lungi cât tot Odorheiul și aveam impresia că-i mai simplu. A fost simplu, ce-i drept, dar doar datorită reperelor. Ajuns la birou, am început să povestim despre ce-mi doream eu să fac în perioada aceea și despre cum am fi putut pune lucrurile cap la cap.

Așa a luat naștere în momentul respectiv Blog de fotografie, care imediat împlinește trei ani și care-i unul dintre proiectele mele de suflet. Situația a făcut ca-n ultimul timp să nu mă mai pot ocupa de el așa cum mi-aș dori, motiv pentru care fac o paranteză să vă spun că suntem în căutare de oameni care să se alăture echipei. Un fel de job part-time, nu pe gratis, și, cred eu, cu o serie de beneficii utile, mai ales ca pasionat de fotografie. Dacă vă atrage ideea, dați-mi un semn.

Câteva luni mai târziu Cristi și Vlad puneau bazele Kooperativa 2.0, agenția agențiilor, cum ne place să spunem, care pornise la o mână de oameni și care acum înglobează o echipă foarte, foarte mișto. Ne veți vedea pe toți în imaginile de la finalul articolului. Cert e că-i vorba de oameni pasionați, de oameni ancorați în tot felul de proiecte și axați fiecare pe anumite nișe. E vorba, în primul rând, de oameni care-s oameni în adevăratul sens al cuântului, înainte de orice.

Weekend-ul trecut ne-am întâlnit cu toții la Snagov, într-un teambuilding powered by J’Info Tours. Locul ales de cei de la J’Info a fost pe măsura așteptărilor, cu o priveliște de poveste. Așa că pe măsura celor două zile echipa s-a închegat cu atât mai mult pe măsura activităților puse la punct de Ștefan, omul responsanbil de ele. Atmosfera și energia celor două zile le veți regăsi în imaginile de mai jos.

Dar înainte să le priviți vreau să vă mai spun că marțea viitoare, pe 27 octombrie, are loc Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0, prilej cu care vă invităm să ne cunoașteți în formula completă și să pășiți în sediul fain tare, recent inaugurat. De vreți să veniți, scrieți un mesaj pe office@kooperativa.ro. Revenim acolo cu toate detaliile. Ne vedem? 🙂

teambuilding-kooperativa-148 teambuilding-kooperativa-80 teambuilding-kooperativa-35 teambuilding-kooperativa-70 teambuilding-kooperativa-58 teambuilding-kooperativa-42 teambuilding-kooperativa-32 teambuilding-kooperativa-31 teambuilding-kooperativa-28 teambuilding-kooperativa-25 teambuilding-kooperativa-21 teambuilding-kooperativa-15 teambuilding-kooperativa-11 teambuilding-kooperativa-10 teambuilding-kooperativa-4 teambuilding-kooperativa-2 teambuilding-kooperativa-151 teambuilding-kooperativa-140 teambuilding-kooperativa-139 teambuilding-kooperativa-138 teambuilding-kooperativa-134 teambuilding-kooperativa-130 teambuilding-kooperativa-126 teambuilding-kooperativa-122 teambuilding-kooperativa-111 teambuilding-kooperativa-106 teambuilding-kooperativa-105 teambuilding-kooperativa-104 DAP_6807 teambuilding-kooperativa-92 teambuilding-kooperativa-91 teambuilding-kooperativa-74

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *