Tineri fotografi, proaspeţi photobloggeri

Doresc să lansez în perioada order levitra imediat următoare un nou proiect, o nouă campanie mai mult. Sunt convins ca în întreaga blogosferă există tineri photobloggeri ce nu reuşesc să se facă auziţi.

Fie nu se promovează îndeajuns, fie abia au început şi trec prin perioada în care feedbackul este aproape inexistent, proaspeţii photobloggeri pot reprezenta oricând un potenţial în această nişă a bloggingului.

Aşa cum probabil bine ştiţi în partea foto a blogosferei române nu există foarte mulţi membri care să se remarce. Există un anumit număr de photobloggeri deja consacraţi şi cam atât.

Astfel, dacă ştiţi vreun photoblogger aflat la început de drum, vreun fotograf cu un blog proaspăt deschis, vă rog să postaţi aici adresa blogului său. Puteţi fi chiar voi cei ce vă nominalizaţi.

După ce voi acumula o listă cu noii photobloggeri voi încerca să îi promovez pe fiecare în parte, fie printr-o serie de interviuri, fie prin bannere, fie prin articole de prezentare.

43 comments
  1. Se pare ca din toate proiectele online, se pare ca cel mai bine inclin spre fotografie. Imi place sa fotografiez de vreo cativa ani, dar am ramas undeva in zona de a fotografia la anumite evenimente bisericesti si .. eventual cand simt ca hobby, diverse lucruri. Imi place sa surprind instantanee, in special portrete, dar ma fascineaza si fotografiile de arhitectura, simetrii si nu in ultimul rand peisajele. Mereu sunt prins intr-ale mele, dar nu fac rabat de la ceea ce-mi place si incerc sa-mi intretin blogul http://www.fotoraimi.blogspot.com care poarta numele pur si simplu de “Iubesc fotografia!”. Da, o iubesc si doresc sa pot socializa cu pasionati in domeniu, insa atractia mea e mai mult catre partea artistica decat catre cea tehnica, pe care a nu se intelege gresit, ca o neglijez. Pana acum consider ca am crescut putin cate putin si …. vreau sa continui in acest ambient al FOTO-ului.

  2. Deci daca nu ma stie lumea ma pot nominaliza? Adica ma stiu doar prietenii din blogosfera aia care nu m-au uitat cand n-am mai avut site, in rest “who za **** is Andreea Craciun?” deci da! Scuzati cuvintele cu beep! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *