Topul meu cu 10 fotografii de la National Geographic Photo Contest

Andra m-a invitat să răspund la o leapșă frumoasă la propriu. Mă refer la fotografiile de la National Geographic Photo Contest 2011, sau concursul care strânge fotografii superbe din întreaga lume, de la fotografi amatori sau profesioniști. Aici puteți vedea topul personal al Andrei.

Concursul este structurat anul acesta pe trei categorii, oameni, natura și locuri. Eu m-am decis să-mi aleg fotografiile preferate din ultima categorie, fotografii care surprind obiceiuri, tradiții și evenimente din locuri extrem de interesante de pe globul pământesc.

Mi-a fost cu siguranță greu să aleg doar 10 fotografii. Dacă alegeam 10 în total din cele trei categorii îmi era și mai greu. Vă invit astfel să vedeți fotografiile care îmi plac mie cel mai mult și să îmi spuneți care sunt preferatele voastre. Puteți găsi toate fotografiile aici și puteți prelua cu încredere leapșa!

National Geographic Photo Contest - 6

(more…)

2 comments
  1. hm…cam greu va fi sa zic care este preferata mea sincer is foarte frumoase si bine lucrate toate, insa hai sa zicem ca cel mai mult mi-a placut aceea in apa cu scafandrul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *