Trei zile de magie, cu blogul în Bucureşti

Luni v-am prezentat pe blog faptul că lansez cea de a doua carte, Primii 10 paşi în fotografia de produs, la Bucureşti, pe 24 martie, la ora 19, în Bucharest Hubb. Astfel, pentru trei zile voi veni în capitala ţării, Bucureşti.

Ce voi face în aceste trei zile?

Joi, 24 martie, voi fi la lansarea cărţii mele. Ziua voi face fotografii prin Bucureşti însă din cauza timpului foarte scurt nu mă voi putea întâlni cu prea multe persoane.  Eventual, dacă doriţi, după lansare putem ieşi la o cafea, în funcţie de timp.

Alex Dima se va ocupa de fotografiile de la lansare, eu de această dată rămânând în tabăra celor fotografiaţi.

Vineri, 25 martie, e ziua concursurilor din blogosferă. La ora 17:30 voi fi la Gala premiilor “Blog de blog”, organizată de Lucia Verona, gală la care am câştigat şi eu premiul special din partea juriului.

Tot vineri voi ajunge şi la roblogfest. Mă voi regăsi şi eu printre sutele de invitaţi şi, dacă doriţi, ne putem vedea acolo. Voi fi cel care poartă tricoul “Atenţie, fotograf amator”. (reper important)

Sâmbătă, 26 martie, e ultima zi, zi în care din păcate voi avea destul de lucru şi apoi voi pleca direct la gară. Totuşi, poate se inveşte timp şi de o întâlnire.

Ne vedem deci în Bucureşti! See ya!

 

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *