Turul ciclist al ţinutului Secuiesc

Turul ciclist al ţinutului Secuiesc se desfăşoară pe perioada 6-9 august 2009 acesta fiind la ediţia a treia, evenimentul fiind organizat de primăria Miercurea-Ciuc, Ascociaţia de sport Ciuc şi Direcţia de sport Harghita în parteneriat cu consiliile judeţene Harghita şi Covasna. Potrivit declaraţiilor surselor oficiale la tur vor participa în jur de 150 de concurenţi din peste 20 de ţări,  evenimentul fiind unul de mare anvergură. Etapa principală, “regină” a turului s-a desfăşurat astăzi, 7 august 2009, pe traseul Miercurea Ciuc – Gheorgheni – Bucin – Praid – Odorheiu Secuiesc – Miercurea Ciuc, distanţa totală fiind de 193km . Cea de a doua etapă se va desfăşura mâine, 8 august 2009, pe traseul Tuşnad – Pasul Nyerges – Târgu Secuiesc – Sfântu Gheorghe – Târgu Secuiesc – Miercurea Ciuc distanţa totala fiind de 183km . Ultima etapă se va desfăşura pe 9 august şi va fi împărţită la rândul ei în alte două, 1. Csiba – Băile Harghita ( ~13km ), 2. Străzile din Miercurea Ciuc ( 93km ).

Sursa informaţiilor “cicliste” : Sportlocal.ro

levitra buy online style=”text-align: center;”>turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-11

 

 

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-7

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-5

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-4

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-3

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-2

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-1

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-8

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-9

 

turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-6turul-ciclist-al-tinutului-secuiesc-10 

15 comments
   1. Salut,

    Din intamplare am ajuns din nou pe site-ul tau si am vazut ca mi-ai raspuns atunci la intrebare, insa nu cred ca mi-a sosit reply-ul tau de-atunci, sa iau pozele. Cel putin m-am uitat in folderul de 2009 si nu am vazut niciuna semnata de tine. Daca le mai ai, poti sa le urci din nou, sa le dau si celorlalti din cei pe moto? Multumesc anticipat.

    Ca idee, si anul acesta am inteles ca o sa fie editie, deci clar ne “intalnim” din nou 🙂

    1. Super, să mă anunţi te rog dinainte, ori pe mail, ori pe telefon (0758.868.631) ca să ştiu. Anul ăsta va fi altfel, oricum. Îţi voi trimite fotografiile pe adresa de mail din coemtnariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *