Un an cu Nikon D7000

Un an cu Nikon D7000

În urmă cu un an și câteva luni, în decembrie 2010, m-am îndrăgostit la prima vedere. Ea era frumoasă, avea multe dotări care o favorizau și, cel mai important, ne potriveam de minune, motiv pentru care ne-am bucurat deja de prima noastră aniversare, cea în care împlineam 1 an împreună.

Da, e vorba de camera foto care se descurcă excelent și de care sunt foarte, foarte mulțumit. Nikon D7000 e personajul la care mă refer și despre care am vorbit în articolul de pe Nikoniști.ro. Vă invit să citiți introducerea aici și apoi întreg articolul pe site-ul comunității Nikon.

Cu Nikon D7000 am avut prima intalnire in luna noiembrie a anului 2010. Priviri au fost din partea amandurora, insa nu ne-am putut decide la a face pasul urmator. Ajungand acasa si gandindu-ma la ea (camera foto) mi-am dat seama ca trebuie sa fim impreuna. In luna decembrie, Nikon D7000 a ajuns astfel la mine si, cu siguranta, a fost dragoste la prima vedere. De atunci nu ne-am despartit absolut deloc. A trecut deja peste un an, perioada in care D7000-ul a avut grija sa fie la inaltime tot timpul.

citește tot articolul aici

Un an cu Nikon D7000

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *