Un aranjament superb la Mariko Inn

În acest weekend, azi inclusiv, am avut plăcerea de a petrecere câteva zile la Mariko Inn. Cu siguranță ați auzit de el. E un hotel din Roman, Neamț, un hotel din care nu-ți vine să pleci o dată ce ai descoperit tot ce îți poate oferi. Și aici nu mă refer doar la camere, facilități sau alte lucruri în genul, deși e unul dintre puținele hoteluri în care am stat și nu a trebuit să mă chinui cu prizele sau să am un birou de unde să îmi pot face treaba foarte comod.

Mă refer la faptul că angajații, dar absolut toți, sunt în primul rând oameni și apoi angajați. M-am simțit extrem de bine în compania lor și am observat faptul că își fac meseria cu pasiune și cu dăruință și că acesta este principalul fapt pentru care Mariko Inn are un plus față de tot ceea ce înseamnă zona serviciilor hoteliere din țară. Multe hoteluri arată excelent, însă de multe ori personalul nu e tocmai cel mai ok. Ei, aici e ok din toate punctele de vedere. Cel puțin eu așa simt.

Vă voi arăta zilele acestea mai multe fotografii de la hotel, dar până atunci vreau să vedeți unul dintre cele mai frumoase aranjamente ale unei săli de nunți. Mie mi-a plăcut tare mult combinația roz cu verde,simplitatea și totuși eleganța aparte a sălii. Mă gândesc că mirii au fost tare, tare fericiți și au avut o nuntă de nota 10.

8 comments
  1. Culorile mele preferate , woau , ,, verde crud , verde crud ” vorba lui Bacovia , deși într-o nuanță pozitivă nu tristă ca atmosfera simbolistă . Bravo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *