Un moment simplu însă atât de complex…

Un răsărit ni se pare de cele mai multe ori a fi ceva banal, a fi un moment crepuscular trecător ce se repetă însă în fiecare zi. Dacă alegi însă să stai şi să priveşti supremaţia acestuia îţi schimbi rapid imaginea făcută.

Petrecând câteva clipe, câteva minute alături de un astfel de moment îţi oferi timp pentru a reflecta, pentru a derula în faţa ochilor rapid cele mai plăcute amintiri şi a retrăi clipele alături de cei dragi.

Un simplu răsărit devine astfel un moment complex plin de simboluri care pentru câteva clipe te transpun într-o cu totul şi cu totul altă lume.

iExif fotografii (ordinea din galerie)

  • 1. 1/320s, f/11, iso 200, Nikon buy propecia cheap D40 + 18-55 @ 18mm + Filtru gradual Cokin
  • 2. 1/320s, f/11, iso 200, Nikon D40 + 18-55 @ 18mm + Filtru gradual Cokin
  • 3. 1/100s, f/11, iso 200, Nikon D40 + 18-55 @ 18mm + Filtru gradual Cokin
19 comments
  1. Faina treaba asta cu filtrul. A iesit o atmosfera foarte faina. Si cu ocazia asta tin sa te felicit pentru faptul ca publici informatiile Exif la fiecare articol. In felul asta ma prind si eu cum obtii unele efecte despre care ma intrebam la un moment dat… 🙂

  2. foarte fain, jos palaria. Un singur lucru zic, rasaritul tinde sa aiba o tonalitate mai albastruie, si apusul mai rosiateca. De aici rezulta si de ce unii prefera mai mult unul din aceste momente 😀 app, cel mai tare sunrise l-am prins cand nu aveam dslr, ci un amarat de canon a430, si a iesit super :P, de cand aparat ok, nu am mai prins ceva asa fain. la naiba! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *