Un nou cap. De trepied! Cu mânere pliabile!

Da, Manfrotto a lansat azi un cap de trepied, compatibl în mod special cu seria 290, ce are ca funcție nouă posibilitatea de pliere a mânerelor. Adică va fi mult mai ușor de cărat. Adică îl veți putea pune oriunde fără să vă mai supere faptul că mânerele (specifice unui cap 3-way) nu se pot plia. Noul cap Manfrotto 3-Way, cu denumirea completă MH293D3-Q2, permite reglarea pe cele trei axe și susținerea unei aparaturi de până la 5 kilograme, mai mult decât suficient pentru majoritatea kit-urilor foto.

Iată câteva informații oficiale despre noul cap. Mai multe informații puteți citi de aici. Până atunci vă invit să recitiți recomandările mele pentru alegerea unui trepied.

Tocmai de aceea, noul cap foto MH293D3-Q2 de la Manfrotto, elimina aceasta problema si ofera pasionatilor de fotografie cateva avantaje majore. In primul rand, acest cap poate fi depozitat intr-o geanta foto, lasand loc suficient pentru restul echipamentului foto, acest lucru fiind posibil datorita sistemului unic de pliere a manerelor. Atunci cand este deschis si pregatit pentru utilizare, capul asigura un control solid, o blocare puternica si o ajustare fina foarte si precisa a aparatului foto pe fiecare axa, in parte.
In momentul cand nu se utilizeaza, datorita sistemului unic de pliere, capul devine mai compact, fiind mai usor de transportat chiar si montat pe un trepied.

Realizat dintr-un polimer de inalta calitate denumit de producatori ADAPTO, capul are o greutate redusa, fiind in acelasi timp foarte rezistent. Unul dintre marele avantaje ale capului MH293D3-Q2 este precizia in pozitionarea aparatului foto, aceasta fiind obtinuta cu ajutorul celor 3 bule de nivel, dispuse cate una pentru fiecare axa, facand incadrarea mult mai precisa si rapida. Astfel, acest nou cap foto lansat de Manfrotto reuseste sa imbine calitatea unui produs destinat fotografiilor profesionisti, cu usurinta in utilizare dorita de fotografii pasionati.

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *