Un nou trepied Manfrotto și un eveniment foto, Image Rocks

Nou kit Manfrotto

Distribuitorul produselor Manfrotto în România, PhotoSetup (sper că ați văzut noul lor site, nu? E foarte, foarte mișto!), ne aduce la cunoștință o noutate și un eveniment care simpatic la care, dacă aș fi în București, aș participa fără exitare, din pasiune pentru fotografie și îmbinarea ei cu muzica. Iată despre ce e vorba.

Manfrotto lansează un kit nou de trepied: 294A4 + 804RC2

Manfrotto a imbogatit de curand seria de trepiede 290, cu inca un model destinat fotografilor care se deplaseaza mult si au nevoie de un trepied stabil, compact si comod la transport in locatii. Acest nou model este format din 4 sectiuni si vine in kit complet cu unul dintre cele mai apreciate si utilizate capete: 804RC2.

Datorita picioarelor in 4 sectiuni, acest nou kit este foarte compact atunci cand este strans (59cm) si suficient de inalt cand este la lucru (aproximativ 180cm -190cm cu cap si aparat atasat). 

Image Rocks

Image Rocks – eveniment de fotografie și muzică rock

Evenimentul organizat de catre Photosetup si intitulat sugestiv Image Rocks, pentru ca muzica se combina foarte bine cu fotografia, a reunit la prima editie deopotriva, atat pasionatii de muzica rock cat si pasionatii de fotografie, oferind posibilitatea fotografilor prezenti in sala, sa surprinda cele mai intense emotii traite de artisti pe scena.

Evenimentul a fost foarte apreciat atat de catre fotografii prezenti la concert cat si de catre trupele care au concertat. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Nou kit Manfrotto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *