Un now sling Kata, 3N1-25 Pro-Light

Personal, îmi plac enorm de mult sling-urile produse de Kata. În vara anului trecut ați putut vedea aici fotografii și impresii în urma utilizării sling-ului D-Light LT-315, un sling perfect pentru cei care îmbină ciclismul, spre exemplu, cu fotografia, perfect pentru cei care au nevoie de acces extrem de rapid la aparatul foto.

Pentru cei care nu sunteți familiarizați cu această denumire, sling-ul este acel rucsac realizat în așa fel încât să poată fi rotit de pe spate spre față fără a fi dat jos de pe corp. Astfel, în mai puțin de câteva secunde poți lua aparatul, fotografia subiectul, și apoi continua drumul. Un astfel de exemplu e și sling-ul lansat recent de Kata, 3N1-25 Pro-Light. Iată descrierea oficială a acestuia.

Una din cele mai populare game de rucsacuri de la Kata, 3N1, s-a imbogatit cu noi modele, slingul celmai apreciat fiind 3N1-25 PL. Asa cum ii spune si numele, acest nou model apartine gamei Pro-light,caracterizata de un echilibru optim intre protectie si o greutate redusa a rucsacului, oferind si suficientspatiu de depozitare.

Colectia Pro-Light a fost creata pentru a raspunde cerintei fotografilor de a avea genti si rucsacuriusoare, fara a reduce insa calitatea generala si protectia oferita echipamentului fotografic.

Pentrua reduce greutatea rucsacilor, fara a compromite calitatile protective ale peretilor interiori, Kata adezvoltat Aeriform Foam, o combinatie de spuma perforata, laminata si ranforsata, care pastreazacalitatile de protectie dar reduc foarte mult din greutate. O alta inovatie este Spine Guard, un arc deotel invelit in spuma si plasat in zonele unde posibilitatile de lovire sunt cele mai mari. Acest arc este detasabil.

Mai multe detalii despre noul sling puteți găsi pe site-ul reprezentantului Kata în România, PhotoSetup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *