Un viciu al dimineţii

Unul dintre cele mai renumite vicii din întreaga lume este cel al băutului cafelei în special dimineaţa.

Probabil după un anumit timp efectul cafelei nu mai este acelaşi însă deja în mintea fiecărui consumator s-a întipărit o voce ce asigură convingerea că acea cafea îi dă puterea de a trece peste orice zi.

Deşi este un viciu, băutul cafelei în fiecare zi a devenit deja un fenomen de mare amploare care însă umple dimineţile oricărei persoane şi îi oferă energia necesară.

Întrebarea mea e următoarea, beţi cafeaua pentru a primi o oarecare energie sau pentru că vi s-a întipărit un obicei în toţi aceşti ani?

Dacă ar fi să asociaţi acest viciu cu una din imaginile de mai jos, care ar fi cea aleasă?

buycialis alt=”” width=”253″ height=”384″ />

16 comments
 1. da… asa este la majoritatea persoanelor este un viciu peste care nu pot trece. In special mama mea; de cand o stiu tot cu cafeaua e dimineata :))

  1. Totusi este un viciu care nu e atat de costisitor din punct de vedere al “pagubelor” in organism. Si eu am inceput sa beau cafea si e chiar ok insa inca nu mi-e indispensabila.

 2. cea roz
  rare ori imi trebuie cafea ca sa primesc energie .Dar il beau in fiecare zi , si mai mult toata ziua .Fac o cafea la presso , si apoi il diluez cu apa plata ,in proportie de 1(cafea ) : 10 (apa)
  Trebuie sa-i simt gustul.
  Deci…..e dependenta .
  O zi minunata pt toti .

 3. viciu’ asta al meu cu cafeaua, daca ar fi sa-l reprezinte vreo imagine, ar fi una in sapte`j` de mii de culori :)) si neaparat stridente

 4. cand ai tensiunea arteriala mica cafeaua e un ‘rau’ necesar, nu viciu :)) da, beau cafea de la 18 ani. imi place mirosul , gustu si totul legat de ea 🙂

 5. Eu daca nu beau cafea dimineata, ma doare capul toata ziua…nu stiu daca e din cauza tensiunii, sau daca e un viciu…..
  E un rau necesar cand ai tensiunea mica.
  As alege imaginea roz.
  Eu beau cafea de la 16 ani…

 6. Cafeaua mă face mai vioaie, mai energică, dar nu cred că e un viciu prea mare în cazul meu mai ales că nu beau multă. Prima poză mi se pare cea mai definitorie, oricum. De ce, pentru că, la fel ca orice viciu, implică o dualitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *