Un zâmbet pe fața multor copii sau despre cum voi fi Moș Crăciun sâmbătă

#suntmoscraciun

Suntem în perioada anului în care fiecare dintre noi avem nevoie de cineva alături de noi. Poate că e un efect așa, Placebo, cauzat de faptul că vedem în jurul nostru familii care se reîntregesc de sărbători și prieteni care se vizitează mai des în această perioadă. Simțim, fără să vrem, nevoia de a avea pe cineva alături, de a aparține cuiva, de a fi ceva pentru cineva. Bineînțeles că aceste sentimente nu le trăim doar acum, dar acum sunt mult mai puternice. Mai ales pentru anumite persoane.

Și aici mă refer la cei pentru care viața nu este așa cum ne-am închipui-o. Unele boli care nu au puterea să ierte, unele situații care nu pot evitate fac în așa fel încât apar ei, acei oameni minunați, dar care nu se pot bucura întru totul de cee ce au. Sâmbătă, cu ajutorul spiridușilor Colgate-Palmolive, voi fi Moș Crăciunul câtorva copii și tineri afectați de cancer. Voi fi parte astfel a asociației The Little People, și voi încerca atât de mult cât voi putea să le ofer copiilor un zâmbet cald și sincer.

Abia aștept. Abia aștept să ajung sâmbătă și să le citesc bucuria de pe chipul lor. Să le aflu poveștile. Sunt convins că vor fi clipe foarte grele, dar care vor genera încă o rază de optimism. Pentru că, nu-i așa, ultimele lucruri pe care le pierdem sunt puterea de a zâmbi, spera și trăi. :- )

#suntmoscraciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *