Vă invit la prima mea expoziție foto

Expoziție F64

Virtuală, de această dată. Și dacă nu înțelegeți la ce mă refer, vă voi explica mai jos. Dragul F64 vine în fața tuturor fotografilor și pasionaților de fotografie cu o aplicație pe care, cel puțin eu, o găsesc tare simpatică. Intitulată Prima ta expoziție de fotografie, aplicația îți oferă șansa de a expune șase fotografii de-ale tale, fotografii cu care te mândrești cel mai mult, urmând să vezi un filmuleț în care câțiva oameni îți vor vizita expoziția și admira fotografiile.

Expoziție F64

Cam așa ar arăta momentul în care vă veți alege fotografiile. Filmul pe care îl generează aplicația rămâne ca surpriză și sper să vă placă! Mie unul mi-a plăcut tare mult, în sensul că ești oarecum atras de modul în care acele persoane vorbesc de fotografia ta (chiar dacă știi că e un text predefinit) și, cel puțin pe moment, ai așa o senzație plăcută de mulțumire. Cei care au avut expoziții de fotografie știu foarte bine la ce sentiment mă refer. Ei bine, măcar o parte din acest sentiment îl veți trăi urmărind clipul generat.

Totuși, pentru a avea fotografii de expus, trebuie să ai întâi cu ce să le realizezi. În urmă cu câteva săptămâni vă anunțam de promoția Câștigi din pasiune. Pașii erau simpli. Cumpărai orice aparat Nikon, introduceai codul și erai înscris automat la extragerea de peste câteva zile, având șanse de a câștiga premiul cel mare, o mașină. V-ați înscris la concurs? Eu zic că era o ocazie perfectă de a îmbina fotografia cu condusul rezultând o experiență foarte tare în care tu, ca fotograf, te poți deplasa oriunde și oricând cu propria-ți mașină câștigată tot din fotografie. Ce poate fi mai frumos? Eu vă urez mult succes dacă v-ați înscris!

Și dacă tot vorbim de expoziție foto, am ales să vă arăt mai jos trei fotografii pe care le-aș înrăma oricând în cadrul unei expoziții de-ale mele. : -)

2 comments
  1. Felicitari pentru expozitie ,sper sincer sa ai cat mai multi vizitatori, imi place foarte mult imaginea numarul 2, mi se pare cea mai impresionanta datorita modului cum ai surpins culorile.

  2. Pingback: F64-Nikon
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *